10 milyon TL paranız olsa bu parayla ne yapardınız?

Plaza mağaza, avm filan satın alırdım gelen kiralarla dilediğin gibi yaşarsın. Çocuk okutur vatanına milletine yatırım yaparsın. Daha büyük bir ev ya da lüks bir araba hayalim yok. Huzurlu olmak için kendimden ailemden başka birilerine iyi gelmeye ihtiyacım var ve bunu parasız yapamıyorum.
İlk etapta evimin kredi borcunu (yaklaşık olarak 50 bin civarı) kapatırım, düğün birikimime 250 bin lira eklerim. 21 yaşındaki arabamı satarım, kendime sıfır km Hyundai i20 N (1 milyon lira) ile babama sıfır km Toyota Corolla Hybrid alırım (600-650 bin civarında). Hayalimdeki klasik arabam olacak olan orta kasa Renault 9 Broadway'i (60-80 bin lira aralığında) alırım, sıkı restorasyon yaptırırım. (En az 350 bin lira gider.) Geriye kalanları geleceğim için saklarım.
Yurt dışından 2 tane ev alırdım. 1500 - 2000 dolardan veya euro' dan kiraya versen devamlı gelen güzel bir gelirin olur. 2 evden bugün 60 - 70 bin seneye de 2 evden 100 bin gelirin olur her ay..
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!1 milyonunu millete dagitirdim. geri kalanlada ne yapacağım bende kalsin
Muğla'da bir villa, yaşadığım ülke'de bir daire, ve altıma Range Rover çekerdim, bu kadar
Faize atar ve 32 günde bir 100 bin lira paramı alır ortamlara akardım.
Bende köydeki arazilere ev yaptırmak isterdim.
O para bugün elime geçsin, yarın dünya turuna çıkarım.
Şu hisse nasıl alınıyor bankadan alınabilir mi
Ev alıp kiralardım dükkan işletirdim al sat yapardım biraz daha detaylı düşünüp çok daha iyi şeyler yapardım diye düşünüyorum
2 tane ev alırdım. Onları kiraya veriridim. Kalanında bir karavan alırdım önce türkiyeyi gezerdim sonrada dünyayı gezerdim.
İyide parayı gezip tozarak mı harcamayı istiyorsun yatırım düşünmüyormusun
ev aldığımda zaten yatırım yapmış oluyorum 2 evin kirası bana yeter zaten. Evlerin tanesini en az 6 binden kiraya verirdim. ya da 3 ev alırdım ya o paraya bir ev daha alınır.
Bugüne kadar kendim için bir şeyler yapmadım. Bir çocuğun gülmesi. Bir yuvanın kurulması. Caresizlikten çöpte ekmek toplayan annelere ve o ailelere yardım ederdim. Defalarca yaptığım gibi
Henüz kullanımı bende olmasada o kadar param var şükür.
Yatırım yapıp ciddi manada zekat ve fitre verirdim.
Sen bulamaya harcadım.
10m adı var artık taşınmaza yatırır bir kısmında borsada değerlendirirdim
Bilmiyorum bu hemen düşünecek şey değil uzun uzun düşünmek. gerekiyor
Altin alip kenara atarim knk
Yurt dışına çıkardım
Arsa ya da daire.
Ev alıp kiraya verirdim
Mimarım mütahitliğe devam
1 paket kabartma tozu
Alacağım hisseler belli zaten
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş