Para & Ekonomi Sizin için neler lüks? GoldCoin Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Eskiden lüks olmasa da şimdi lüks olan neler var? Sizin için neler lüks? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı. Şu makine , 1.000.000 lira motosiklet nedir ya 🥺 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 13,3b cevap paylaştı. Aşkı yaşamak mutlu olmak ve hayattan keyif almak. 0 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Her şey, her şey. Okuma kitabı alamıyorum, pdf olarak okumak zorundayım bazı kitapları... 0 0 Yorumla
Kkırrrpapatyası Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl her şey lüks sayılabilir hale geldiği için liste hayli bir kabarık o yüzden ne desem boş 0 0 Yorumla
met96 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 826 cevap paylaştı. Et yemeyi çok severim bu aralar fazla alamıyorum borçlarım bitse daha rahat edecem 0 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 505 cevap paylaştı. Tatile gitmek ve araba sahibi olmak ultra lüks şeyler. Onun dışında kafeye gitmek dışardan bir sey yemek sıradan bir mekanda bile lüks oldu 0 0 Yorumla
Brendon Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Şu son zamanlarda elinin değdiği hatta degmedigi her şey lüks 0 0 Yorumla
THECEMAL Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl 7 tane karı, bir minubus ve 100 tane holding , pizza ve cola benim için lüks 0 0 Yorumla
gizemnxx Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Ülke ülke gezmek evim arabam olması maaşlı isde calismam 0 0 Yorumla
JrWriter Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Tatile gitmek, şöyle adam akıllı tatil ama. 0 0 Yorumla
Sumeyye_35 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aılemle beraber yaşamak 0 4 Yorumla Sumeyye_35 +1 yıl Neden sacmalık herkes sevgılısıyle aynı evde yaşıyor bence benım ailemle yasamam lüks Yorumla Sumeyye_35 +1 yıl %80 diyelim Yorumla Sumeyye_35 +1 yıl Sanmıyorum kımın eli kımın cebinde bellı degıl artık Yorumla Sumeyye_35 +1 yıl Şırnak😎 Yorumla
cryptoGuy Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 773 cevap paylaştı. Araba ev filan artık sıradanlaştı 0 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 314 cevap paylaştı. Lüks gelen bir şey yok. 0 0 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hesaplama yapmak... 0 2 Yorumla Butterflyyss +1 yıl Sözelcisindir 😅🙃 Yorumla padisahinkizi +1 yıl Evet 😂 bu ekonomide hesaplama yapmak beni çok yoruyor... Yorumla
irresponsibleeea Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl D&R alışverişi 0 1 Yorumla Lordwolf7262 +1 yıl Allah başka dert vermesin ya😂 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 320 cevap paylaştı. Çay kahve 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 540 cevap paylaştı. her şey lüx oldu la 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Şu makine , 1.000.000 lira motosiklet nedir ya 🥺
Aşkı yaşamak mutlu olmak ve hayattan keyif almak.
Her şey, her şey. Okuma kitabı alamıyorum, pdf olarak okumak zorundayım bazı kitapları...
her şey lüks sayılabilir hale geldiği için liste hayli bir kabarık o yüzden ne desem boş
Et yemeyi çok severim bu aralar fazla alamıyorum borçlarım bitse daha rahat edecem
Tatile gitmek ve araba sahibi olmak ultra lüks şeyler. Onun dışında kafeye gitmek dışardan bir sey yemek sıradan bir mekanda bile lüks oldu
Şu son zamanlarda elinin değdiği hatta degmedigi her şey lüks
7 tane karı, bir minubus ve 100 tane holding , pizza ve cola benim için lüks
Ülke ülke gezmek evim arabam olması maaşlı isde calismam
Tatile gitmek, şöyle adam akıllı tatil ama.
Her şey.. Durum o kadar vahim.
Aılemle beraber yaşamak
Neden sacmalık herkes sevgılısıyle aynı evde yaşıyor bence benım ailemle yasamam lüks
%80 diyelim
Sanmıyorum kımın eli kımın cebinde bellı degıl artık
Şırnak😎
Kendi arabamla köye gitmek 😊
Doğaya zarar veren her şey luks
Araba ev filan artık sıradanlaştı
3 kızla birlikte jakuzide...
arabayla gezmek ahwhahhw şaka gibi
yurt dışı tatili..
ama lüksü severim :)
Lüks gelen bir şey yok.
Hesaplama yapmak...
Sözelcisindir 😅🙃
Evet 😂 bu ekonomide hesaplama yapmak beni çok yoruyor...
her şey
Dondurma almak 🤣
Yaşamak bile lüks oldu artık yav
D&R alışverişi
Allah başka dert vermesin ya😂
Depo fullemek
Bazı şeyler lüks
marsa yolculuk
Yurt dışında yaşamak
Çook şey
Çay kahve
uyku