- 1 yıl
Bana lüks gelen şey mi? Fakir insanlara her şey lüks ya 😅 ama en en lüks diyecek olursam bir Nusret'e gitmek yemek faslından sonra güzel bir havuç dilimi yemek. Şöyle özel havuzu balkonunda olan otellerde bir hafta tatil yapmak bunlar epey lüks ve hayalimde
12 Yorumla- 1 yıl
Ben Nusret'in anca önünden geçmiştim. İçeri baktim çoğu insan hamburger yiyor. Meğersem en düşük fiyat oymuş hfhfhf
- 1 yıl
Hahaha ay iyi ki önünden de geçmedim desene o halde 😅 orada hamburger yemem asla
En İyi Cevaplar
Kafa yapımız lüküs😀kalite para ile olmuyor zaten vizyonlu biriysen para ekstra bir güç katar. bazı zenginleri görüyoruz. Türkiyenın haline gelince şu an gerçekten alım gücü çok düşük kına düğün yerine yalnızca nikah yapılıyor o dikkatimi çekti eskiden poşeti doldurur çıkardık marketten şimdi poşetlere meyve sebze sayı ile konuluyor ne diyebilirimki🙄Bir evin araban geçinecek maaşın ve seni yoran bir borcun yoksa bence lüks yaşıyosun demektir
16 Yorumla
Bana hiç bir şey lüks değil zengin olduğumdan değil popüler kültüre heves etmememden bütçeme göre yaşarım. Lüks peşine giden insandan da korkulur
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
- u1 yıl
Ferrari jet yat yalı lüks olabilir. Onun dışındakiler vana lüks gelmiyor.
11 Yorumla- 1 yıl
Bana
- 1 yıl
Hayat o kadar pahalı ki çoğu şey
10 Yorumla - u1 yıl
Tatil bu aralar. Başka planlarım var 🙄
10 Yorumla Arabası 6 7milyon tl olan. Kirası 100k, evi 50milyon olanlar falan hep lüks içinde gelir bana. Araba diyince 2den sonra lükse giriyor ha onu ha öbürünü almışsın olay statüye giriyor. Keza ev de aynı fakat topraktan ötürü olabilir o zaman istisna.
10 Yorumla- 1 yıl
İstediğim gibi bir yeri satın alamıyorum. Ev, arsa... Maaşım var ev alamıyorum. Emekli olduğumda alacağım ikramiye şu an elimde olsa dahi bugün ev alamıyorum. Daha ne olabilir?
10 Yorumla - u1 yıl
Bu ülkede lüks olmayan bir şey kalmadı sanırım. düşündüm de insan her zaman istediğini istediği an alamıyor. istediği hayatı yaşayamıyor.
10 Yorumla - 1 yıl
Hep ihtiyacım olan şeyi fiyatına göre değil de tamamen beğenime göre almak istemişimdir
Bu benim için bir lüks10 Yorumla Bir insanların ikiden fazla evinin arabasının olması bence oldukça lüks ve gereksiz.
20 Yorumla- 1 yıl
Hayatta tek bedava olan şey nefes almak onu da geri veriyoruz
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Evlatlarim sağliğim huzurlu ve mutlu ola bilmek öncelik
10 Yorumla- 1 yıl
Şu ekonomide marketten alabileceğim herhangibi bir şey
10 Yorumla - 1 yıl
Objektif olarak ihtiyaç fazlası olan her şey
Tatil, ruhsal gereksinim olabildiği için ihtiyaca dahildir10 Yorumla - 1 yıl
Misal aylık dergiler muazzam pahalı.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Öyle bir şey yok galiba
12 Yorumla- 1 yıl
Ne garip... Olmaması...
- 1 yıl
Çok mutlu ve kafası rahat olmak...
15 Yorumla- 1 yıl
Peki size en lüks gelen şey nedir?
- 1 yıl
Tm cevabınız için teşekkürler
- 1 yıl
😊
bence villası olması, ailesinin şirketi falan bi işi olması ve pahalı bi arabası olması bi kişiyi zengin yapar bunun altı lüks değil bence
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Bu ülkede lüks olmayan bir şey kalmadı gibi..
11 Yorumla- 1 yıl
Türkiye'de yaşam
20 Yorumla - 1 yıl
Gerçekten dinlenebilmek istiyorum 😶🌫️
10 Yorumla - 1 yıl
New York’a gezmeye gitmek
10 Yorumla - 1 yıl
Detay muhteşem sjkjss
10 Yorumla - 1 yıl
Evi olan insan lükstür abi
10 Yorumla - 1 yıl
Yatımın olması