Fikir ve düşünceleri irdeleyelim
Evet, parasızlık aşkı bitirir
Hayır, bir kağıt parçası, aşkı öldüremez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Fikir ve düşünceleri irdeleyelim
Aslında parasızlık bitimez parasızlıgın getirdiği sıkıntılar bitirir. Şöyleki evliler kadın bir şey ister adam alamaz kavga cıkar. Para yoktur gezemezler bunalırlar bırbırıne sararlar. Aslında burada ki sebep para değildir parasızlığın getirdiği sorunlardır evliliği bitiren
Kadinlarin bitmeyen istekleri.
Her erkek nasıl aynı değlse kadınlardada öyle. Bazıların bitmez bazılarıysa normal istekleri olur çünkü bizde insanız hani
Eğer ortada gerçekten bir aşk varsa finansal sıkıntılar aşka engel değildir. Bu sebeple sevgili terk edilmez, aldatılmaz. Eğer gelecek görmüyor ve sadece mantık çerçevesinde bakan biriyse terk edebilir. Bu durumlarda da aşk yoktur zaten aramayın. Gömdük...
Cevap
20Cevap
Bitirmez. Belki yeni aşkı bitirir ama yıllanmış aşka zarar vermemesi lazım normal şartlarda. Ben parasız diye sevgilimi bırakmam. Destek olurum ona.
Birbirine bağladığını gördüm.
Ben maddiyatin aski etkilediğini sanmıyorum. ask a gelince herkes asik olduğu insanla beraberde olmuyor. sevdin evlendin diye asik olduğun insan olduğunu sanıyorsun. Ask ayri sevgi ayri. ask la evlenen insan çok nadir vardir. askik olup evlenen bir insani asla maddi manevi ölüm dahil yok edemez o ilişkiyi. Siz hayatinizda biri olduğu zaman ondan hoşlanabilir siniz. fakat bunu ask ile asla karıştırmayın. Ask yazsam bitmez. anlatsam anlayan olmaz. okuyun ask ile alakali ne varsa analrsiniz aski.
Yani günümüzde aşk diye bir şeyin olduğu zaten artık yok da sadece maddiyatın ve belli imkanların göz önünde tutularak yapılan evlilikler söz konusu Ama tabii ki her şey para demek değil anlaşma huzur mutluluk sağlık bunlar da önemlidir, Ama ne yazık ki para olmadan gelir olmadan hiçbir şey olmaz
Kesinlikle bro 😎👍
Teşekkür ederim kardeşim
Evlenmeden önce bende diyordum ama açın gözünüzü parasız bir döngü maalesef yok.. aşk da sevgi de bir yere kadar sonra geçim sıkıntısı giriyor araya ve başlıyor kavga gürültü.. hayat keşke toz pembe olsa ama maalesef güzel göründüğü gibi olmuyor bazı şeyler...
Şuana kadar parasızlık yönünde kavga yapmadım ama çevremde çok var.. valla o durumda inan tatlı tatlı konuşulmuyor
Türkiyede herkes para, maddiyat düskünü evlilikler dahi gelir giderlere göre ayarlaniyor, ona göre yapiliyor, böyle bir ülkede gelir zayifladimi evlilikte zayifliyor. Dedelerimizin, ninelerimizin devirleri coktan bitti
Aynen öyle :) çok üzücü
Bencede öldürmez eğer seviyorsan parayı gözün görmemeli bence
Dimi kankiş :) keşke herkes böyle maneviyata önem verse ama...
Kadının hası yoklukta, erkeğin hası varlıkta demişler.
Kendimizi kandırmayalım... Para önemli bir araç... Yokluğu sıkıntı yaratır... O yüzden aşk meşk zamanla biter
Üf parayla olcekse boş seven tek göz odada bile yaşar
Para yüzünden iliski bitiyorsa o zaten Aşk degildir genç
Para bitince bir çok evli kadının aldattığını gordum
zorlu süreçlerde insan kendini mutlu hissedemez. güzel duyguları da görmesi ve yaşaması zorlaşır. Bu sebeple parasızlık aşkı bitirir. Ancak bu zorlu süreçten saygı ve sevgiye evrilerek bir bağ oluşturulup çıkılabilir.
Paranın olmaması demek dert demek ve tabi ki bu her şeyi bitirir. aşk diye de bir şey yok
Valla aradaki sevginin ve saygının çok olması gerekiyor ki para etkili olmasın. Yoksa ilk sıkıntı da yollar ayrılır.
parasız bir hayatta asla aşk maşk yürümez. bunlar eskidenmiş. hele günümüz de paran yoksa asla aşk yürümez
Kesinlikle ☺️👍
Öldürüyorsa gerçek değidir yani o aşk.
para ile ölçümlenen hiçbir duygu gerçek değildir. sadece aik değil mutluluk ve benzeri duygular da
gerçek aşksa hala sevgiyle bağlı çiftlerse öldürmez bu sorunun beraber üstesinden gelmeye çalışırlar ama nerde öyle aşıklar hayat para olmuş
tam olarak aşkı bitirir olarak değil ancak maddi zorluklar güzel şeylerin görünmesini engeller maalesef
En İyi Cevaplar