Diğer Aile sorunları dertler borçlar işsizlik mutsuzluk aşksızlık hepsi berbat böyle hayat mı geçer? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Her dakika gülüyorum herkes ne gülüyorsun gibi şeyler söylüyor delirdim mi ruh hastasımıyım😂 Aile sorunları dertler borçlar işsizlik mutsuzluk aşksızlık hepsi berbat böyle hayat mı geçer? Cevapla İş Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
kfkdldldldl Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Emin ol aynı haldeyiz bende bide aşk acısı var sen yine haline şükret 1 4 Yorumla Soran +1 yıl O da var hatırlatma bir de ben sürekli gülüyorum burada ağlaman gerekirdi diyorlar onu kafaya taktım Yorumla kfkdldldldl +1 yıl yok ya ben ağlıyorum da n’oluyo demek ki sen içten içe güçlü olmaya çalışıyorsun ben yapamıyorum kendimi çok aciz hissediyorum Yorumla Soran +1 yıl Evet dediğin gibi içten çürüyorum sen de üzülme geçer inş Yorumla kfkdldldldl +1 yıl Dertleşelim Yorumla
Giflendin Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Herkes yaşıyor kanka öyle düşün 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bu kadarını yaşayan görmedim Yorumla
Jeezyy Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 76% +1 yıl Geçerken geçiriyor hepimizin aynı sorunları var 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Yaşadığı hissetmiyorum benim hep vardı hiç geçmedi😄 Yorumla Jeezyy +1 yıl Benm doğuşdan vardı 🙂 Yorumla Soran +1 yıl Benim de Yorumla Jeezyy +1 yıl Gülmek güzeldir gül Yorumla Soran +1 yıl Herkes ne gülüyorsun burada ağlaman gerekirdi diyor? Yorumla Jeezyy +1 yıl Herkesin ilk yaşadıgına sen alışmışsın Yorumla Soran +1 yıl Yaşamadığım tek şey kalmadı artık tepki veremiyorum Yorumla Jeezyy +1 yıl Doğal bu boş ver başkasını Yorumla
Mitsuhide Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 826 cevap paylaştı. yeğenim delefonun var buna şügret yauuvv 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Telefonu o dayının ağzına sokmuşlardı😂 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Diğer konusunda 6,9b cevap paylaştı. Çok karamsar bı taplo 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sen olsan ne yapardın? Yorumla yolcu3434 +1 yıl Hep olumsuz yonleri görmez birazda güzel şeyleri görmeye calisirdim Yorumla Soran +1 yıl Güzel bişey yoksa bile mi? Yorumla yolcu3434 +1 yıl Her zaman güzel biseyler vardır sadece görmediğiniz için öyle saniriz Yorumla
nediyiimki Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Aşksızlık var sadece çok şükür 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Şanslısın git burdan Yorumla nediyiimki +1 yıl Şanslı değilim emeğimle alın terimle kazandım Yorumla Soran +1 yıl Ben ancak emeğimle karın doyuruyorum Yorumla nediyiimki +1 yıl Ne iş yapıyorsun Yorumla
zafer0900093 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Evet gerçekten aşırı zor :( 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaşamak çok zor Yorumla zafer0900093 +1 yıl Evet öyle of ör Yorumla
sadmom10 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Düzelecek inş 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben artık umut bile etmiyorum Yorumla sadmom10 +1 yıl Ama umutlu olmalıyız Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Geçmez maalesef 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla
ByToRo Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Geçiyor işte 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Geçiyor ama yaşadığını bile hissetmiyorsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Emin ol aynı haldeyiz bende bide aşk acısı var sen yine haline şükret
O da var hatırlatma bir de ben sürekli gülüyorum burada ağlaman gerekirdi diyorlar onu kafaya taktım
yok ya ben ağlıyorum da n’oluyo demek ki sen içten içe güçlü olmaya çalışıyorsun ben yapamıyorum kendimi çok aciz hissediyorum
Evet dediğin gibi içten çürüyorum sen de üzülme geçer inş
Dertleşelim
Herkes yaşıyor kanka öyle düşün
Bu kadarını yaşayan görmedim
Geçerken geçiriyor hepimizin aynı sorunları var
Yaşadığı hissetmiyorum benim hep vardı hiç geçmedi😄
Benm doğuşdan vardı 🙂
Benim de
Gülmek güzeldir gül
Herkes ne gülüyorsun burada ağlaman gerekirdi diyor?
Herkesin ilk yaşadıgına sen alışmışsın
Yaşamadığım tek şey kalmadı artık tepki veremiyorum
Doğal bu boş ver başkasını
yeğenim delefonun var buna şügret yauuvv
Telefonu o dayının ağzına sokmuşlardı😂
Çok karamsar bı taplo
Sen olsan ne yapardın?
Hep olumsuz yonleri görmez birazda güzel şeyleri görmeye calisirdim
Güzel bişey yoksa bile mi?
Her zaman güzel biseyler vardır sadece görmediğiniz için öyle saniriz
Aşksızlık var sadece çok şükür
Şanslısın git burdan