Cimri ve risk almayı sevmeyen biri olduğumdan anı hiç yaşıyamam. Hep kenarda köşede param olur yoksa rahat edemem. Psikolojik bir şey sanırım. :)
Siz hangisisiniz?

Cimri ve risk almayı sevmeyen biri olduğumdan anı hiç yaşıyamam. Hep kenarda köşede param olur yoksa rahat edemem. Psikolojik bir şey sanırım. :)
Siz hangisisiniz?

Para yemek için var yerim ben elimin kiri
Dünya 3 günlükmüş gibi değil 15dklıkmış gibi harcıyorum. Geri kalan 71 saat 45dk ne zaman öleceğimi düşünüyorum.
Cevap
6Cevap
Sevdiğim şeylere para harcıyorum
En ince ayrıntısına kadar hesaplarım. Çok yorucu ama gerçekten. Zengin biri olsam hiç hesaplamayla isim olmaz. Nerdee o günler hey gidi yavrum heyyy
Ay başında dünyanın en zengin kişisi benim ortalara gelince strese girer ertelerim sonuna geldik mi artık fakir birisi oluyorum
Vallaha ölümlü dünya diyip herșeyi alıyorum bide kıymet geliyor diye diye paraları bitirdim kıyamet gelmese vay halime
Hesap kitap bilmiyorum açıkçası yarın ne olacağı belli değil varken yemek lazım. Ben öldükten sonra neyleyim o parayı.
Kemerleri sıkı tutan, hesabını kitabını bilen, her daim riski gözeten biriyim
Valla hiç takmıyorum hesap kitapta etmiyorum Boşu bosuna para harcıyorum genelde alkole gidiyor
Harcarım eğer geride çoluk çocuk yoksa yerim.
hesap kitap bilenlerden
Hesabını bilen her zamn
Müsrifliğim diz boyu
Ben para dağıtıyorum çok savurganım
Bazen...
hesabını bilenlerden
araftayım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?