yarın açıklanacak asgari cret hangi aralıkta olur?
5 000 - 5 200
5201 - 5400
5401 - 5600
5601 - 5800
5801 - 6000
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
yarın açıklanacak asgari cret hangi aralıkta olur?
Yukarısı iş vereni kurtarmaz. Diyelim 7 bin TL oldu A market B market C market birleşip ürünlere eş zamanlı zam yapacak. Bu ülke de asgari ücretle geçenen zengin emekli aylığı veya günlüğü 50 liraya 75 liraya çalışan için geçinmek dahada zor olacak? Bu sefer onlar zam istediğinde diyecekler sen yoksan Suriyeli var.
toplanıp sokaa çıkmamız lazım ama yapamıyoruz da toplu kontak bile kapatamadık
Ya sen niye anarşist anarşist konuşuyorsun güzelim canım ülkeme bahane buluyorsun 😀😀😀 İstanbulun bir semti Ağustos ayında bile - 5 dereceyi görüyor 😀😀
:D tezat yaptığını dşünüyorum :))
😀😀 Tezatlık bizim işimiz knk. Zaten tezek gibi bir ülkede yaşıyoruz.
aslında öyle güzel ülke ama venezüelladan tarım için toprak kiraladık yaaa :D villada sopasını eksek yeşillenecek ülkede
Ya kardeş sen dış politikadan anlamıyorsun? Adamlar o kadar delikanlı adamlar ki sadaka kabul etmiyorlar Venezueladan toprak kiralıyoruz. Ben mahalle de sadaka verecek fakir bulamıyorum ülke o kadar uçuyor ki? Sende anarşist anarşist konuşuyorsun sen güzelim endüstri 10. 0 geçmiş ülkeme bahane buluyorsun.
haklısın :d sifonu çekelim de koku yamasın
Aynen knk 😀😀
Cevap
5Cevap
7-8 bin olsa ne olacak
İşverenler çalışanların maaşını ödemek için herşeye zam yapacak, değişen ne
geçmiş borçlarımız ufalacak çekilen krediler ufalacak tek artısı bu ama zamların da önüne geçilmeli
5201-5400 en fazla.
5970 bence bakalım
Artmasın bence zam gelicek tekrar
geldin geçmiş borçlarım çok benim :))
inşallah :D
6000 olur tam
Ama artmasın ona göre fiyatlar tekrar artıcak
bakalım bu gün açıklanaacak göreceğiz
Artmasın çünkü daha çok eziyorlar milleti
eski boorçlar küçüülüyor çekilen krediler en azından , ben kredi konusunda kötü durumda idim bakalım
A şıkkı
benim tahminim 5970
10 yapsa iyi olur be
10 çok zor develüasyon olması gerekli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?