AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Fazla gösteriş yapmadan sade kendi aranızda bi düğüne gayet yeterli bi miktar
Bu parayla artık çadır bile zor kurulur mecbur ikiniz çalışıp borca gireceksiniz
Ne bileyim yani hiç eşya konusunda yardım edecek arkadaşınız yok mu? Ya da çalışmıyor musunuz?
Yuvayı dişi kuş kurarmış. Evi ben aldım içini de bir zahmet o halletsin. 😏😏
O parayla Bitcoin al, seneye krallar gibi düğün yaparsın.
Kurulacak bi hayat varsa ortada seni olduğun gibi bilmesine müsade et. Gerisi ona kalmış
Öyle olur zaten 2 ay önce 36 bine 36 ay taksitle yemek odası yatak odası ve oturma grubu aldık oda ben 3n uygun olanları seçtim, ama bunun bide altını düğünü vs var kızında sana yardımcı olması gerekir, yani isteklerini az tutarak
Ona bir şey demeye kıyamıyorum onun da durumu yok ama heves ediyor iyi şeylere. Perişan olur muyuz diye korkuyorum.
Yani biz herşeyi 36 bine aldık bir arkadşaı yatak odasını 23 bine almıştı o kadar paraya kıymaya gerek yok bence
Kardesim durumu kıza anlat. eger başına kalkarsa ayril. aileler destek çıkar
Nedir bu evlenme merakı? Hiç mi hayalleriniz yok yurtdışına çıkmak falan? Çok boş hayatlar midem bulandı lan
Sadece para senden çıkmamalı ortaklaşa birşeyler yapabilirsiniz hayat o kadar kolay kurulmuyor maalesef ikiniz de çalışın çabalayın derim
Valla bununla ufak bi düğün yapın, eşyalarda taksitle artık. soyleyemeyecek ne var, beklentisi fazlaysa olma zaten o is
Çok üzülüyorum size, herkesin herseysi kursağında kalıyor artık. Bu durumlara düşürenler aynısını çekmeden gebermezler inşallah.
Benim erkek arkadaşımın da maddi durumu iyi ancak evlenmeye niyeti yok gibi. Anca sözde evlenmek istiyor. 31 yaşında ben 27
Kaç senedir çıkıyorsunuz, yani evlense fena olmaz yaşınız yaşınıza uygun hem
10 aydır birlikteyiz. Annesi beni biliyor ama tanıştırmıyor. Benden bazı şeyler bekliyormuş kilo vermemi öyle demişti en son
Şaka mıı, dış görünüşüne mi bakıyor ne bileyim öyle biriyle olmak ömür törpüsü gibidir bence. İç görünüş önemli sonuçta
Sağlığım ve kendim içinmiş. Bilmiyorum gerçekten. Artık kendimi çok değersiz hissetmeye başladım
Şimdi kimse kusura bakmasın ben de birisiyle çıkıyorum İki senedir ve ben çok zayıfım O da çok balık etli buna rağmen beni çok seviyor Ben de onu çok seviyorum bunu yanlış anlaşılsın diye söylemiyorum sadece gözünü açman için söylüyorum bir insanı asla değiştirmemeliyiz hem karakterini hem dış görünüşünü olduğu gibi sevmeliyiz Eğer sevmiyorsak ona Ümit vermeden duygularını incitmeden sevgili olmamalıyız bana kilo al derse mesela ayrılırım çünkü yanında gezdirmeyi utandığı için düşünürdüm, hadi seni kasten kötü bir şeye asla sürüklemek istemem ama hemcinsim olarak Bi kızın değersiz olmasını kaldıramam yaşı kaç olursa olsun.
Bende istiyorum ama ortada kız yok :))) çoğunu kalite kontrolü başkası tarafından test edilmiş bunlara namusunu güvenip evlenebilir işin :)
Ailen yok mu yardim etcek yani baban kardesin falan
ya açık açık durumu anlatacaksın ya da hiç bir şey söylemeyeceksin
Yalnış devire denk geldik. Şöyle 1950 doğumlu olmak varmış
Paran yoksa evlenme
Aynı sorunu bizde yaşıyoruz şu an
Evlendiniz mi evlenme arafesindemisiniz?
Henüz sadece konuşuluyor ama bu yıl içinde yapalım diyoruz
Parası var mı yeterince?
param yani ortada, bu devirde hiçbir şeye yetmez. belki birkaç sene beklemek en iyisi olacak.
Vallaha bekledikçe zorlaşıyor o yüzden olduğu kadar dedik ikimizde
Sizde haklısınız beklemekle de olmaz, ikinizde çalışırsanız belki iyi olur ama onun haricinde de zor evlenip yokluk çekmek de zor.
Dugun yapmayin ya cokmu onemli sanki bosa para harcamak gercekten o paraya esya filan alirsiniz eve
Açıkça söyle
Ne o yanlış anlasın ne sen yorul
Paran İÇİN yanındaysa evlenme zaten
Oha zenginsin. Ciddiyim.
bu kafandakini aynen soyle
Zamanla bulursunuz bir şeyler.
evin varsa evlen ama kiraya çıkacaksan evlenme
Söylemek zorunda değilsin
İyi fikir bence saygı duymalı evlenmek istiyorsa
Doğrudan söyle
Seviyorsa vazgeçmez
onu boşcer benle evlen
Söyle direkt. Nikhtan gidin olsun bitsin.
Konuşun dediginiz gibi yapın anlayacaktır.
Yeterli Bi miktar
Sade bir nikah minimal bi evle hallolur dert etme
allah yardımcınn olsn
Konuş onunla her şeyi
Bir koltuk takımı 45 bin
Nasıl adamda bütün paramı 70 bin mis :
Aynen
Kucuk aile arasinda yaparsiniz dugunu
Allah kolaylık versin
bu devirde parasızsanız evlenmeyin
Zengin morukla mi evlencen yani paar aicin
ne hasta ruhlusunuz ya. senin gibiler özellikle evlensin ütfen. 3/5 tane de çocuk yapın muhkak.
Sonra kızlar gidip Suriyeli Afganlı'larla evleniyorlar
Sensin hasta ruhsuz Türkiye'de kızlar paara için bbaasi yaşında ekrkelere kendi satıyor beyinsiz BMW erkek gelsin koşarsın peşine
sana ne kızım kimin kimle evlendiğinden. git evlen bir fakirle sen, bize ne. algısı, beyini olana benim tavsiyem yalnızca. senin gibilerin hayatı umrumda değil. seni de başkasının tercihleri ilgilendirmez. hakaretini de en sevdiklerine aynen katlayarak iletirim.
ne olmaz wk gayette olur hersey sacmalama
@Akbulutmersin seven isteydn 2. el esya alir ben evlilik istiyorum masraf yaptirmam boylesi erkek bana denk gelmez kazarlara denk gelir sinir oldum rspu nun para beklentisi varsa birak onu ya evlenmek isteyen bi suru kiz var
@Mesafeli27 cok masraf isteyen daha mi iyi oyleleri seni degil parani istiyo hak ediyosunuz sizin gibiler sizin gibilere bol masrafli dugun esya altin aldircaksin bi ay sonra bosanip nafakani yiyeceksin
imam nikahı yapıp özgür seks yapın
ananda öyle mi yaptı
dinen evlilik 300 bin tl lik olandan değil, imam nikahı yeterlidir, hatta gücü yetmeyenleri evlendirin diye bir ayet de var. @eresunbebe
artık dini nikah geçerli değil
Allah katında dini nikah geçerli, öldükten sonra ruhun Allah'a gidecek, dünya için değil sadece bu işler.
Off Allah adını anış aklından çok önündekini kullanıyorsun gelip boş yapıyosun bide burada ya
eksileyenlerin müslümanlığından şüpheleniyorum.
İçinizden evli olmayanları, köle ve câriyeleriniz arasından da elverişli olanları evlendirin. Yoksulluk içinde iseler Allah lütfu ile onları ihtiyaçtan kurtarır. Allah’ın hazinesi geniştir, her şeyi bilmektedir. (Nur Suresi 32. Ayet)
sureli nikah muta sayiliyo muta sadece gunluk degil 1yillik 5 yillik 10 yillik belirler oyle evlenorsen o gunah resmi nikah ucretsiz gidip imza atabilirsin senin amacin baska
süreli nikah diye bişey yazmış mıyım, hayal dünyasında yaşıyorsun, şizofren olabilirsin, ciddiyim, sorularına baktım öyle görünüyorsun, iyi geceler
lan hadi hadi derdin belli senin
Allah yardımcınız olsun inşallah halledersiniz
Boş ver evlenme karşı tarafta eşit olsun
sade bir düğünle olur ancak
açık açık konuş ayıp değil ülkenin halı ortada
O para yetmez
Düğün yapmayın ://
Fikrine katılıyorum
O kadar zenginsin ki
Borçlanarak
Seni seviyorsa dert etmez
Yeter