Para & Ekonomi Tatile nasıl gideceğiz bu pahalık ile? Burakxaotic Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Btc den battık taktik verin gencler:) Tatile nasıl gideceğiz bu pahalık ile? Cevapla Tatil Soruları Pahalı Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Trilogy588 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Coin kazandırdığı gibi daha çok batırıyor büyük oyunlar var onda girmeyin. ucuza tarla alın bekleyin günlük kazanç düşünmeyin 0 0 Yorumla
porifldekibendeğilim Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil yeri de sayıldığım için tatile gitmeyi düşünmüyorum 0 1 Yorumla porifldekibendeğilim +1 yıl Yerinde* Yorumla
ReemBey Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Reis bu sene de denize girmezsem 4 sene olucak büyük ihtimal giremiyeceğim 4 senedir denize giremiyorum yani :D 0 0 Yorumla
Korazonツ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Türkiye cennet cennet nankörlük yapma gençoo jsjs 0 1 Yorumla Burakxaotic +1 yıl Olm biz hariç herkese cennet :) Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 14,6b cevap paylaştı. Ben gidecektim ama vaz geçmek zorunda kaldım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Coin kazandırdığı gibi daha çok batırıyor büyük oyunlar var onda girmeyin. ucuza tarla alın bekleyin günlük kazanç düşünmeyin
Tatil yeri de sayıldığım için tatile gitmeyi düşünmüyorum
Yerinde*
Reis bu sene de denize girmezsem 4 sene olucak büyük ihtimal giremiyeceğim 4 senedir denize giremiyorum yani :D
Türkiye cennet cennet nankörlük yapma gençoo jsjs
Olm biz hariç herkese cennet :)
Ben gidecektim ama vaz geçmek zorunda kaldım
kardeşim kredi çekip gidiyorsun