Para & Ekonomi Para için en fazla ne yaparsınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor durust olun geyige gerek yok Güncellemeler+1 yıl Gunah olmasa ne yapardinjz Para için en fazla ne yaparsınız? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
06Zeus06 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Ömrümüzü verip çalışıyoruz işte hayatımızı satıyoruz daha ne olsun 0 0 Yorumla
askkadini71 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Özel partilere katılıyorum ayda ikigun ve karşılığında 30 bin aliyorum 1 1 Yorumla Duramoyerdebida +1 yıl Oha len reküyemforedıriim gibi mi 😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl herşeyi yaparım adam bile öldürürüm 0 10 Yorumla Creppyypasta +1 yıl POV : hapise düşersin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Creppyypasta Düşmeyecek şekilde işimi yaparım Yorumla Creppyypasta +1 yıl Kimleri yakalıyorlar bir bilsen Yorumla Creppyypasta +1 yıl Adaletten kaçış yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Creppyypasta :D :D :D :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl trde yaşadığını unuttun Yorumla Creppyypasta +1 yıl Tecavüze falan gerekli ceza yok ama para hırsızlığında devlet olaya hemen el atıyor 😃😃😃 Yorumla Creppyypasta +1 yıl Devleti ilgilendiren kısmıyla ilgileniyorlar. O parayı alıp kendileri harcıyorlar devletin kasasına gidiyor ney zannettin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hırsızlığa el falan attığı yok ki el atsa bile cezası çok az para cezasına bile çeviriliyor lisedeyken çok telefon çaldım gittim telefoncuya sattım kameralar olmasına rağmen yakalanmadım bulunduğum yerde de suriyelileri gasp ettim Yorumla Creppyypasta +1 yıl Yakalanmadığın için şanslı olduğunu düşünüyorsun ama ucu hafif devlete değerse asla kurtulamazsın onu diyorum 😃😃 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ömrümüzü verip çalışıyoruz işte hayatımızı satıyoruz daha ne olsun
Hergun 12 saat essek gibi calisiyoruz daha ne yapalim ki
Özel partilere katılıyorum ayda ikigun ve karşılığında 30 bin aliyorum
Oha len reküyemforedıriim gibi mi 😂
miktarına göre değişir.. :D
İş bulup çalışırım sjsjsjs
herşeyi yaparım adam bile öldürürüm
POV : hapise düşersin
@Creppyypasta Düşmeyecek şekilde işimi yaparım
Kimleri yakalıyorlar bir bilsen
Adaletten kaçış yok
@Creppyypasta :D :D :D :D
trde yaşadığını unuttun
Tecavüze falan gerekli ceza yok ama para hırsızlığında devlet olaya hemen el atıyor 😃😃😃
Devleti ilgilendiren kısmıyla ilgileniyorlar. O parayı alıp kendileri harcıyorlar devletin kasasına gidiyor ney zannettin
Hırsızlığa el falan attığı yok ki el atsa bile cezası çok az para cezasına bile çeviriliyor lisedeyken çok telefon çaldım gittim telefoncuya sattım kameralar olmasına rağmen yakalanmadım bulunduğum yerde de suriyelileri gasp ettim
Yakalanmadığın için şanslı olduğunu düşünüyorsun ama ucu hafif devlete değerse asla kurtulamazsın onu diyorum 😃😃
Çalışıırım
Çalışırım
Bübreğimii satarım 😬
Temizlik