Para & Ekonomi Para birikimlerinizi nasıl yapıyorsunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ben dolar ve sterlin üzerinden yapıyorum ve bu kararı verirken uzun çaplı düşünerek yapmıştım şimdi bunu yaptığım için pişmanlık duymuyorum Güncellemeler+1 yıl 🥰🥰🥰🥰 Para birikimlerinizi nasıl yapıyorsunuz? Cevapla Para Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
2022YeşilGözlü03 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Harcamıyorum ihtiyacım olursak çok o zaman harcıyorum birikimim çok olursa Euro alıyorum bir isim mesleğim yok olmuş olsa çok birikim yaparim ben 0 0 Yorumla
queennn00 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Paramız olmadıgı icin biriktiremiyorum 0 3 Yorumla Soran +1 yıl İnşallaah küçük miktarda olsaa bir kenara atıp biriktirmek nasip olur Yorumla queennn00 +1 yıl Ayy insallahhh Yorumla Soran +1 yıl 😊😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Harcamıyorum ihtiyacım olursak çok o zaman harcıyorum birikimim çok olursa Euro alıyorum bir isim mesleğim yok olmuş olsa çok birikim yaparim ben
Paramız olmadıgı icin biriktiremiyorum
İnşallaah küçük miktarda olsaa bir kenara atıp biriktirmek nasip olur
Ayy insallahhh
😊😊