Geçen sene bu zamanlarda bailyes i 140 liraya almıştım. Dün uzun zaman sonra yine bir şişe almak istedim ama 275 lira olmuş. Altı üstü bir krema likörü lan bu. Zammına koyduklarım bu zam ne böyle?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bir yokuştan aşağı yuvarlanan kartopu gibi oldu bu zamlar ve yokuşun bitmesine daha çok var. Dağ yamacı falan da olabilir.
Kardeşim çok güzel tanımlamışsın. Yeni gelecek hükümet bu şerefsizlerin işlediği suçları işlemez umarım
Bence yazarken dikkatli ol biri şikayet eder gidersin. Umarım hükümet değişir ve daha iyiye gideriz. Ama o kadar fabrikayı, işletme yerini kolay kolay yeniden kuramazlar. Hayatımın böyle geçmesini istemiyorum. Gençliğimiz fakir geçiyor. Halbuki ben gezmeyi çok severdim
Dostum bunlardan korkan bunlar gibi olsun... Fazla demokratik olmayacak ama harbi kemalist birisi lazım bize. Devletini, vatanını gerçekten seven bir lider şart.
Kimi düşünüyorsun peki sence en iyi aday kim?
Ümit Bozdağ diyebilirim. Ekrem İmamoğlu'nu çok istedim aday olsun diye adam çok çok demokrat. Böyle birisi ülke de ki bu sorunları çözemez kolay kolay. Aşırı derecede Atatürkçü olup yumruğunu masaya vurmasını bilecek birisi lazım.
Ben de Mansur YAVAŞ ve Ümit BOZDAĞ'a ısındım en çok. Ümit Bozdağ diyeceğim ama Chp nin oyu daha fazla. Normalde ben de chpliyim. Oyları bölüp chp kazanacakken kaybetmesin diye BOZDAĞ'a vermeyeceğim
Bu durumu bende yaşıyorum... Aynı düşünceler bende de var...
Bozdağ da suriyelileri göndereceğim diye en çok kafayı ona takmış durumda. Benim de en çok istediğim o. Oradan yakalıyor beni. Chp de göndereceğim diyor gerçi ama o adam daha net
CHP gereğinden fazla demokrat. Demokrasi kavramına bir şey gelir mi diye çok korkuyor. Uluslararası arenada ülkenin itibarını çok fazla düşünüyor ve bu da hata yaptırıyor.
Seçim yaklaşsın da düşünelim. Hayırlısı :/
Birisi nankörlük demiş de neyin nankörlüğü? Sanki Cumhuriyeti onlar kurdu da minnet borcum vardı ve ben nankörlük mü ettim? Vatani falan mı kurtardılar? Şimdiye kadar onların sayesinde refah içinde yaşadım da şimdi kötüye mı gittik? Hiç fabrikamız yoktu da artık var mı yoksa tam tersi mı? Ben ileride doğacak çocuğumu düşünürüm. Ayrıca gidemediğim yurtdışını da düşünürüm. Kaç kere doğuyorum da yurtdışına gitmesem de olur deme lüksüne sahibim? Ben istiyorum kardeşim. İnsan gibi yaşamak istiyorum. Atatürk, Fatih Sultan Mehmet Han, Metehan, Attila dünya devi olmak için uğraşırken biz kendimizi Afrika ile kıyaslar olduk. Nerede yüce Türk milleti? Nerede övündüğümüz geçmişimiz?
Kardeşinize yetkiyi bir daha verin
Ben hiç o şerefsize yetki vermedim. O kadar aptal insan değilim.
Çok şükür bende vermedim. Ama insanlar seviyor yapacak bir şey yok.
içmesen
Seviyorum bu likörü. Kahve yanında güzel tat veriyor. Uykuyu gerçekten açıyor, iştah arttırıyor. Ağız tadı denende bir şey var. İçerim elbette fakat bunun bu fiyatı çok çok fazla. Son 1 sene içinde gelen bu zam çok çok fazla. Birde tayip geçen gün aptal aptal konuşmuştu. Resmen özel hayatımıza mudehale ediyor köpek. İçmesinler diye bu kadar zam yapıyoruz diye. Türk milletinin özel hayatına müdahale edecek hakkı neresinden buldu ona bu Güven, Özveri ve Tecrübeyi kim verdi merak ediyorum bu herifin ağa babalarını
yapacak birley yokk
İlk seçimde bunlarin kıçına tekmeyi vurmak, yargılayıp mal varlıklarına el koymak dışında.
walla sana kalmış
ama biz bir patates
bir soğan bir likör için
nankörlük etmeyecez...
Nankörlük değil bu. Bu millet çok şey gördü. 10 bin yıla yakın tarihi olan bir milletin soyuyuz biz. Ecevit için o kadar aptal aptal konuşan kişiler vardı ambargo döneminde. Savaşın olduğu ülkede enflasyon %20 bizde %100 ün üstünde... Yönetemiyorsa kıçına tekmeyi yer bu kadar basit. Bu devlet, bu millet bu kardeşim öncesinde de vardı, bu kardeşim sonra da var olacak. Atatürk ün dediği gibi ; "Laik Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."
ecevit'in bir iyiliğini söyleeeee
o zamannnnnnn
Amerika bize ambargo uyguladığın da Ecevit Amerikan üslerine el koydu. O dönemde Ecevit Ayşe'yi tatile yollamıştı. Kıbrıs'ı fethediyorduk. Hatta orada ki bir kaza sonrası Ecevit ASELSAN ı kurdurttu.
Fetöye 2000 yılında terör örgütü kurma ve yönetme suçlamasıyla hakkında yakalama ve soruşturma açtırttı. 2006 yılında itin teki terörle mücadele yasasını değiştirip fetöyü akladi. Dönemin gazetelerinin sayfalarını atarım.
şu an ki işçi haklarının yasalarda ki yerini Ecevit açtı. Ecevit'in eseridir işçi hakları.
Gerçek bir millet hizmetkarıdır Ecevit. Ben başbakanım bana öncelik verin kafası olmadı hiç bir zaman bu adamda. Milleti gibi yeri geldi sıra bekledi bu adam. Vatandaşa söz hakkı verdi her zaman. Bugün git yazar kasa at cesaretin varsa. Ne oluyor sonra sana. Kendisini protesto eden adamla filan sebep sonuç konuşan birisi bu adam. Gerçek devlet adamı böyle olur
he he sende oradaydın..
Tarih yazdı bunları. Bu dönemde yaşananlarıda. Hesap vakti yakındır. Devlete karşı gelen herkes bu hesabı en acı şekilde ödeyecek. Demokrasinin açıklarını kullanarak çalınan hükümetlik mertebesi kimseye vatana ihanet suçu işleme izni vermez. Satılan o fabrikalar, kaybolan milyarlarca liralar. Hepsi ama hepsinin hesabı sorulacak.
tarihe inan, sakın başka şey düşünme..
Gözle görülen gerçeklere elbette inanırım. Fabrikamızı ite köpeğe satan, üç kuruşluk araplarla ülkemi dolduran şerefsizlere inanacak değilim ya
o kopekler sayesinde bayrağın yukardadır içkici fazla konuşma..
gördüğün nedir senin..
Bu bayrak 1923 den beri yukarıda. 1923 e nankörlük edip, o günün liderlerine ayyaş diyen güzel kardeşim desteklemek nankörlüktür.
KİME KOPEK DİYORSUN SENN
sensin aytaş
sensin içkici senle konuşmak bile haramm
bunlaea kurban oll kalitessizz
fazla
Yaptıkları cidden şerefsizlik
Birçok üründe %200 zam var. !
Zammına koyim o şerefsizlerin.