Para & Ekonomi KS'nin kariyerli üyeleri Güçlerimizi birleştirirsek bana bu evi alabilir miyiz? Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Bence yapabiliriz sanki sizde o gücü o azmi görebiliyorum 😎Azimle kararlılıkla istikrarla Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar evi alırız sorun değilde sitenin aidati 9500 lira 😂onu nasıl ödiycem ben KS'nin kariyerli üyeleri Güçlerimizi birleştirirsek bana bu evi alabilir miyiz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı. Sana ev almam :D 0 0 Yorumla
kafamıngüzelligi Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 +1 yıl Ev köpeğin olsun alırız sana bir stüdyo daire zemin kat altı ucuz olur fjdjdj 1 0 Yorumla
LALOGLAN Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 61% +1 yıl Konyaalti Şu an ruslarin yillik kira odemeleri ile meshur oldu bildigim kadari ile.. Güzel bir yer degil acikcasi.. 1 2 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Yok güzel yer de anlamsiz pahalı Yorumla LALOGLAN +1 yıl Bana ordan cok ilanlar gelmisti.. Şu an bizim Turkler yillik dollar bazinda kira istiyorlarmis. Savas yuzunden. Yorumla
-ViviR_- Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Ondan sonrada bana boğazda yalı alsak ne iyi olur 😀 1 8 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Simdi mezar fiyatlarıma baktim 20 bin o daha makul sanki benim için kolay toplanır 😂 Yorumla -ViviR_- +1 yıl Tövbe de.. biz ev yolunda ilerleyelim😀 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl www.sahibinden.com/.../detay Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Seninki daha tuzluymuş 😂 Yorumla -ViviR_- +1 yıl Ahh sorma 😀 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Zor temizlenir 900 m² ev jxncnf Yorumla -ViviR_- +1 yıl Ahaha iç sesim😂ev bakarken nasıl temizlenir düşüncesi hep..Keşke yalım olsa ama yaa😀 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Fakirlik ruhumuza işlemis 😂 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Bu evleri senin benim için yapmıyorlar ki zaten bu evleri zengin Araplar için yapıyorlar 1 3 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Valla burada baya baya türkler oturuyor 🙄 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl İyice bir baksaydın bir yerlerde araplık çıkabilir çünkü onlar da 😂 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl 😂😂 orjinal orjinal Yorumla
cryptoGuy Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 859 cevap paylaştı. Konyaaltina ne olmus boyle :( 10 yil once bu evler bedavaya satiliyordu. Nedir bu ev fiyatlarinin hali boyle. Kim bu kadar yuklu miktarda odeme yapiyor evlere? 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl 49 milyon mu yazıyor orada yoksa benim kafam mı milyonluk oldu.. 😳 1 12 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Evet evet Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Vazgeç bu sevdadan.. :/ Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Neden yaa Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl 49 milyona Fenerbahçe'ye futbolcu transfer ederim be.. Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl 😂 Fenerbahçe senin mi ama evi alırsak benim olabilir Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Ha bir de sana alacaz. Ben yaşayamayacam.. 😄 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Ya soruyu okumadın mı 😂😂😂 Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Okudum da, sana alırız derken tapusu senin adına olur ama kullanma ve barınma hakkına sahip olabiliriz diye şeyaptım.. 😄 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl 3 ay ben evi bos birakırim her gun biriniz kalırsinz emeginiz var neticede 😂😂😂😂 Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Allah razı olsun be.. 90 günde 1 sıra gelir artık.. 😄 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Seni ilk siraya yazarım 😂 Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Ya hep ya hiç.. 😄 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Konum sıfıra yakin tuzlu olmasını anlarımda bu çok çok fazla ya.. harbiden sağlam geçiriyorlar afedersin 1 0 Yorumla
merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl Ben o paraya İstanbul tarabyadan yalı alırım şakasız. Tutupta Antalya’nın ilçesindeki sitedeki eve o para değmez çektikleri fiyata bak 1 1 Yorumla KahveSacliHeRif +1 yıl Zor o is artık..1+0 salonsuz daire 300 binden açıyorlar kapıyı İstanbul da..Bak mesela tarabya villa 125 trilyon.. www.sahibinden.com/.../detay Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Haaa? Kac para o? Dilim dönmedi 😃😃O kadar aidata evin icinide temizliyorlar mı 😃 1 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Kariyerli bir üye olsaydım tek başıma alabilirdim.Dışarıdaki durum burayı pek etkilemiyor. 1 0 Yorumla
Tubaa846 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bu ev bu fiyat etmez bende antalyadayım eşim emlak işiyle uğraşıyor kesinlikle etmez 1 0 Yorumla
Garduimmm Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl O evin algısı vergisi cok olur birleştirsek bile baş edilmez 😅😅😅 1 0 Yorumla
MimariuS2 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 56% +1 yıl Çek yapragı benden.Ödeyecek kişiyi bul yazalım 😀 1 0 Yorumla
Sonsöz27 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Pek burdakilerle olacak bişey deyil o başka olur o dedin 1 0 Yorumla
u OurangMedan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 76% +1 yıl Kusura bakma gücümü falan birleştiremem ben.😕Az ye kendin al.😒 1 11 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Aman birlestirme 😒istemem Yorumla u OurangMedan +1 yıl Ee istedin ama, soru açıp. Medan hariç deseydin o zaman.😒 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Pinti olabilecegini dusunemedim 😏 Yorumla u OurangMedan +1 yıl Şimdik, beni stalkladığını söylüyorsun ama pintilikle alakalı görüşlerimi görmüyorsun. 😒 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Bana şu an pintisin baskasini bilmem 🤐 Yorumla u OurangMedan +1 yıl Laf üretmekte zorlandığım tek kadın.😕 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl 😂niye kısır döngüye mi sokuyorum Yorumla u OurangMedan +1 yıl Bir sonraki cevabı hazırlarım genelde daha doğrusu o yöne doğru sürüklemek oluyor ama senin cevaplar beklenmedik.😒 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl 😂 Yorumla u OurangMedan +1 yıl Ok bye Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Byes😒 Yorumla
junPyo Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Verilmez o para bence 10 milyona arsa al 20 milyona da şato yaptır içine 19.950.000 tl cebine kalsın 🤔 1 0 Yorumla
BilgeLee Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Sonda ki 50 bin bana biraz fazla geldi, pazarlıkla onu düşürtebilirsek alınabilir🤪 0 4 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Kesinlikle Yorumla BilgeLee +1 yıl Etrafımdakiler hep ticarete kafamın çok çalıştığını söylerler🙈 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl İnsallah kayserili degilsindir Yorumla BilgeLee +1 yıl Hahahah, allah korusun, o ne biçim beddua öyle🤭 Yorumla
İtalyanKürdo Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ağzını bir aç bakıyım, 49 milyonluk bir ağız göremiyorum sende 0 4 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Sen kimsin be Yorumla İtalyanKürdo +1 yıl I amm jose morinyo Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Haddini bilerek konuşacaksın! Konuşmayacaksan sorularıma gelmeyeceksin görmek istemiyorsan engelleyeceksin Yorumla İtalyanKürdo +1 yıl Hahahahaha women be Yorumla
ruletci03 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 66% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 439 cevap paylaştı. zaten bu parayı verenin aklına...bir eve en fazla vereceğim rakam 350 400 arası 401 demez 0 0 Yorumla
pehlivaan Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Apartman dairesine o parayı hangi akıllı gömer ki? 1 2 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Keske olsa da gömsem kxnxnd Yorumla pehlivaan +1 yıl Yok ya, olunca haber et daha iyi yatırımlar yapalım sana 😁 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 2b cevap paylaştı. Site komple mi o fiyata 1 6 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl He he ketcap mayonez olsun mu Yorumla ahhbukizlar +1 yıl O kadar ev ile uğraşamam. Karavan almak bana daha cazip geliyor. Nerde akşam orada sabah misss Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Parayi buldukta😂 Yorumla ahhbukizlar +1 yıl O kolay hallederiz nsjdj Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Lunadan mı Yorumla ahhbukizlar +1 yıl Lunadaki kayıp o kadar büyüktü ki ben devedeki pire olurum anca.4.783 milyon #$ cık gibi bir meblağ 45 milyar #$ cık yanında ne ki 😌 Yorumla
kafeinsiz Takip Et Master Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl O kadar para verip de sitede olmaz ya 1 2 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl O kadar parayı bulduk sitesi kaldı 😂 Yorumla kafeinsiz +1 yıl Dur bozma moda girdim ben iyice. Yorumla
GaMeOverlock Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl bu eve 49 milyon vermek isteyenin beyni pınar beyaz reklamındaki şeydir. 1 0 Yorumla
Sunrise_sunset_ Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Tüm güçleri birleştirse KS üyeleri yine olmaz😂 1 0 Yorumla
Fayzulin Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl 49 milyara ev mi var 1 2 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Milyon milyon Yorumla Fayzulin +1 yıl vay beeee Yorumla
ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Alamayız 😅 1 4 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Cimri Yorumla ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ +1 yıl Devir tasarruf devri. Bana ucuz yollu bir ev alsanız ömrüm boyunca duacınız olurum 😅 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Ben bunu istiyorum önce benimkini alcaz siranı beklermisin Yorumla ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ +1 yıl Kolaydan zora doğru gitsek daha mantıklı. Benimki basit küçücük bir şey. Seninki pramidin en üstü olsun😅 Yorumla
Agusto02 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Bu evlerde kimler oturuyo ya 1 4 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl İnsallah alirsaniz ben oturcam işte Yorumla Agusto02 +1 yıl Size alacağımı nerden çıkardınız belki benim o kadar param yok Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Soruda bana alalım diyorum ama Yorumla Agusto02 +1 yıl O zaman olur 🙂tamam beni etkilerinin geriye 49949950 lira eksiğimiz kaldı Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kariyerim yok , bana kadar bile yok 🥺 0 1 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Sağlik olsun🤷🏻♀️ Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 628 cevap paylaştı. Gene alamayız :D 1 2 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Ama ya çok umutluydum ben Yorumla emre00 +1 yıl Para kalmadı cepte hocam Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 681 cevap paylaştı. Alsam alsam kendime alırım başkasına almam 0 1 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl İlahi 😂 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,7b cevap paylaştı. Alınmaz 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Sana ev almam :D
Ev köpeğin olsun alırız sana bir stüdyo daire zemin kat altı ucuz olur fjdjdj
Konyaalti Şu an ruslarin yillik kira odemeleri ile meshur oldu bildigim kadari ile..
Güzel bir yer degil acikcasi..
Yok güzel yer de anlamsiz pahalı
Bana ordan cok ilanlar gelmisti..
Şu an bizim Turkler yillik dollar bazinda kira istiyorlarmis. Savas yuzunden.
Ondan sonrada bana boğazda yalı alsak ne iyi olur 😀
Simdi mezar fiyatlarıma baktim 20 bin o daha makul sanki benim için kolay toplanır 😂
Tövbe de.. biz ev yolunda ilerleyelim😀
www.sahibinden.com/.../detay
Seninki daha tuzluymuş 😂
Ahh sorma 😀
Zor temizlenir 900 m² ev jxncnf
Ahaha iç sesim😂ev bakarken nasıl temizlenir düşüncesi hep..
Keşke yalım olsa ama yaa😀
Fakirlik ruhumuza işlemis 😂
Bu evleri senin benim için yapmıyorlar ki zaten bu evleri zengin Araplar için yapıyorlar
Valla burada baya baya türkler oturuyor 🙄
İyice bir baksaydın bir yerlerde araplık çıkabilir çünkü onlar da 😂
😂😂 orjinal orjinal
Konyaaltina ne olmus boyle :( 10 yil once bu evler bedavaya satiliyordu. Nedir bu ev fiyatlarinin hali boyle. Kim bu kadar yuklu miktarda odeme yapiyor evlere?
49 milyon mu yazıyor orada yoksa benim kafam mı milyonluk oldu.. 😳
Evet evet
Vazgeç bu sevdadan.. :/
Neden yaa
49 milyona Fenerbahçe'ye futbolcu transfer ederim be..
😂 Fenerbahçe senin mi ama evi alırsak benim olabilir
Ha bir de sana alacaz. Ben yaşayamayacam.. 😄
Ya soruyu okumadın mı 😂😂😂
Okudum da, sana alırız derken tapusu senin adına olur ama kullanma ve barınma hakkına sahip olabiliriz diye şeyaptım.. 😄
3 ay ben evi bos birakırim her gun biriniz kalırsinz emeginiz var neticede 😂😂😂😂
Allah razı olsun be.. 90 günde 1 sıra gelir artık.. 😄
Seni ilk siraya yazarım 😂
Ya hep ya hiç.. 😄
Konum sıfıra yakin tuzlu olmasını anlarımda bu çok çok fazla ya.. harbiden sağlam geçiriyorlar afedersin
Ben o paraya İstanbul tarabyadan yalı alırım şakasız. Tutupta Antalya’nın ilçesindeki sitedeki eve o para değmez çektikleri fiyata bak
Zor o is artık..1+0 salonsuz daire 300 binden açıyorlar kapıyı İstanbul da..
Bak mesela tarabya villa 125 trilyon.. www.sahibinden.com/.../detay
Siftah benden olsun buyur abla
Haaa? Kac para o? Dilim dönmedi 😃😃
O kadar aidata evin icinide temizliyorlar mı 😃
Kariyerli bir üye olsaydım tek başıma alabilirdim.
Dışarıdaki durum burayı pek etkilemiyor.
Bu ev bu fiyat etmez bende antalyadayım eşim emlak işiyle uğraşıyor kesinlikle etmez
O evin algısı vergisi cok olur birleştirsek bile baş edilmez 😅😅😅
Çek yapragı benden.
Ödeyecek kişiyi bul yazalım 😀
Pek burdakilerle olacak bişey deyil o başka olur o dedin
Kusura bakma gücümü falan birleştiremem ben.😕
Az ye kendin al.😒
Aman birlestirme 😒istemem
Ee istedin ama, soru açıp. Medan hariç deseydin o zaman.😒
Pinti olabilecegini dusunemedim 😏
Şimdik, beni stalkladığını söylüyorsun ama pintilikle alakalı görüşlerimi görmüyorsun. 😒
Bana şu an pintisin baskasini bilmem 🤐
Laf üretmekte zorlandığım tek kadın.😕
😂niye kısır döngüye mi sokuyorum
Bir sonraki cevabı hazırlarım genelde daha doğrusu o yöne doğru sürüklemek oluyor ama senin cevaplar beklenmedik.😒
😂
Ok bye
Byes😒
Verilmez o para bence 10 milyona arsa al 20 milyona da şato yaptır içine 19.950.000 tl cebine kalsın 🤔
Sonda ki 50 bin bana biraz fazla geldi, pazarlıkla onu düşürtebilirsek alınabilir🤪
Kesinlikle
Etrafımdakiler hep ticarete kafamın çok çalıştığını söylerler🙈
İnsallah kayserili degilsindir
Hahahah, allah korusun, o ne biçim beddua öyle🤭
Ağzını bir aç bakıyım, 49 milyonluk bir ağız göremiyorum sende
Sen kimsin be
I amm jose morinyo
Haddini bilerek konuşacaksın! Konuşmayacaksan sorularıma gelmeyeceksin görmek istemiyorsan engelleyeceksin
Hahahahaha women be
zaten bu parayı verenin aklına...
bir eve en fazla vereceğim rakam 350 400 arası 401 demez
Apartman dairesine o parayı hangi akıllı gömer ki?
Keske olsa da gömsem kxnxnd
Yok ya, olunca haber et daha iyi yatırımlar yapalım sana 😁
Site komple mi o fiyata
He he ketcap mayonez olsun mu
O kadar ev ile uğraşamam. Karavan almak bana daha cazip geliyor. Nerde akşam orada sabah misss
Parayi buldukta😂
O kolay hallederiz nsjdj
Lunadan mı
Lunadaki kayıp o kadar büyüktü ki ben devedeki pire olurum anca.
4.783 milyon #$ cık gibi bir meblağ 45 milyar #$ cık yanında ne ki 😌
O kadar para verip de sitede olmaz ya
O kadar parayı bulduk sitesi kaldı 😂
Dur bozma moda girdim ben iyice.
bu eve 49 milyon vermek isteyenin beyni pınar beyaz reklamındaki şeydir.
Toplanıp ada alalım bence bırak evi
7 nesil ödemeye çalışsın yine bitmez
Tüm güçleri birleştirse KS üyeleri yine olmaz😂
Albilirler ertesi güne dairen hazır
49 milyara ev mi var
Milyon milyon
vay beeee
Alamayız 😅
Cimri
Devir tasarruf devri. Bana ucuz yollu bir ev alsanız ömrüm boyunca duacınız olurum 😅
Ben bunu istiyorum önce benimkini alcaz siranı beklermisin
Kolaydan zora doğru gitsek daha mantıklı. Benimki basit küçücük bir şey. Seninki pramidin en üstü olsun😅
Bu evlerde kimler oturuyo ya
İnsallah alirsaniz ben oturcam işte
Size alacağımı nerden çıkardınız belki benim o kadar param yok
Soruda bana alalım diyorum ama
O zaman olur 🙂tamam beni etkilerinin geriye 49949950 lira eksiğimiz kaldı
Kariyerim yok , bana kadar bile yok 🥺
Sağlik olsun🤷🏻♀️
Ahiretimiz için çalışsak daha iyi bence 😂
Gene alamayız :D
Ama ya çok umutluydum ben
Para kalmadı cepte hocam
Alsam alsam kendime alırım başkasına almam