Para & Ekonomi Kredi kartı ile 20.000 TL'lik telefon alındığında bankadan taksit yapılıyor mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor detay soruda aslında yani mağazada tek çekim yapacağım ama bankayı arayıp taksitlendireceğim. böyle bi imkanım var mı?bireysel kredi kartı bu arada çalışıyorum. şirketim falan yok Güncellemeler+1 yıl soru güncel fakat kimse bilmiyor mu ya Kredi kartı ile 20.000 TL'lik telefon alındığında bankadan taksit yapılıyor mu? Cevapla Banka Soruları Telefon Soruları Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Rose2113 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bazı bankalarda, sonradan taksitlendirme oluyor. Mesela Ziraat. Diğerlerinde de vardır. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl iş bankası oluyor mu. 20.000₺ lik bi telefon sonuçta peşin ödememi isterlerse biterim 😔😂 Yorumla Rose2113 +1 yıl O bankayı bilmiyorum. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bazı bankalarda, sonradan taksitlendirme oluyor. Mesela Ziraat. Diğerlerinde de vardır.
iş bankası oluyor mu. 20.000₺ lik bi telefon sonuçta peşin ödememi isterlerse biterim 😔😂
O bankayı bilmiyorum.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!