Dün abimi evlendirdik hemde Ingiltere manchester'da 😊 başlıkla ne alakası var deme giriyorum konuya...
Ben 6 ay önce evlendim. Toplam 289.000tl düğünde masraf yaptık. Her şeyin kalitelisini almaya çalıştık evimi güzel bir şekilde dizayn ettim ve bazı şeylerden tasarruf etmeme karşın yüksek bi fiyat cıktı! Aradan 6 ay geçti şu an 400.000tlye öyle düğün yapılması hayal!
Perdeleri 8500tlye aldım şu an 18000tl Tv 4500tl idi şu an 10500tl Koltuk takımı 6249tl idi 12749tl Daha çok uzatılır ama uzatmak istemiyorum gecelim abime...
Abim gayet elit bir düğün yaptı. Önce nikah salonunda nikah kıyıldı 20dk sürdü 😊 sonra elit bir mekan kiralamıştık, 1 saat klasik müzik 45dk dans 15dk tebrik merasimi ile beraber 2 saatlik çok güzel bir düğün oldu 🤗 Bu değil ama buna benzer bir mekandı 🤗Oturdukları ev kira kirası 1050 sterlin. Içinde her sey var. Akıllı ev sistemi kurulu perdeye kadar her sey akıllı. Abimgil sadece kişisel eşyalarını aldılar eve oturdular hepsi bu! Toplam sadece 9000 sterlin masraf yaptılar balayı tatili dahil!
türkiye de fırsatçı ahlaksızlar çok, ticarette dürüstlük yok, bin liralık malı 10 bine satıyorlar, herkes birbirine bakıp fiyatı artırıyor. bir ay önce 25 tl olan salatalık şu an 3 tl, nasıl olabiliyor bu, salata aynı salata, fırsatçı ahlaksızlar her yerde... caydırıcı kanun yok, devletin kurumu devletin kanunu takmıyor, ahlaksızlar fırsatçılar zamanı, Allah onları bir lokmaya muhtaç etsin
Tek açıklaması var bunun. Biz abtaliz. Evlenecegiz diye onu bunu zengin ediyoruz. Ayranimiz yok içmeye, tahtrevanla giriyoruz çeşmeye. Dolayısıyla iki yakamiz bir araya gelmiyor.
Türk kızlarına bir şey beğendirmek zor olduğu için
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hadi en adi malları beğendik diyelim yine ucuz değil! Onu gectim en kötü 100 gram altın takılmalı! 100 gram altın olmuş 100.000tl gerisini artık sen düşün...
Sokakta mı kalacaksınız? Hemde ruslar gösteriş şatafattan hoşlanır. Onlar sadece bir nikah ile evlenir belki düğün olmaz ama bunun birde evi var? Hicbir rus kaynanası ile kalmaz!