Hani bir söz var ya kumarda kazanan her kasadır diye. Kripto için de öyle. Aslında her zaman önce kasa kazanır tavandan alıp satmak zorunda kalanlardan para kazanırken, dipten alıp yüksekten satanlara ise kasadan bir miktar para çıkarırlar. Ana mantık budur. Gelelim güncelde neler oluyor: Bu dönem ciddi düşüşler yaşandı ancak bu böyle kalacak anlamına gelmez. şurası dip burası dip diyenlere asla güvenmeyin. Coinlerin ortalama değerine bakın değerinden düşükse kaybettiğinizde üzülmeyeceğiniz miktar parayla giriş yapın değer kazanınca önce ana paranızı kurtarın gerisinde bi miktar kalsın unutun. Paranızı asla tek yere bağlamayın. Ben şöyle kazandım paramı önce döviz, altın, borsa, kripto olarak 4e ayırdım. Kripto ve borsayı da kendi içinde farklı coinlere paylaştırdım. Bi yerde zarar etmiş olsam dahi diğer taraflar muhakkak kurtarıyor. Not: Kriptoda sermayesini kaybedenler gibi kat kat katlayanlar da var.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kripto para asla güvenli değil.. Ben uzun zamandır araştırdım ve içine girdim. Ciddi paralar da kaybettim.. En basit örnek "Luna"...
Diğer bir şey ise bu işte spekülasyon çok.. Felanca fenomen al der, sen alana kadar o zaten çoktan almıştır ve sen ve senin gibilerin almasıyla yükselir.. Bu esnada kendininkini satar.. Parasını cebine koyar.. Sende bekle dur yükselecek diye... Sonra düşüş olur, yine bekle hatta daha çok al derler.. Sonra... O sana al diyenler ortada yok... (Kripto İsmet sahtekarları ve Raca örneği) Derken git gide batarsın...
Bir diğer şey de; kripto BTC vs hani merkeziyetsiz idi? Savaş oluyor etkileniyor, yel oluyor etkileniyor, Luna batıyor etkileniyor.. E ben ne anladım bu işten...
Hep amerikada 3-5 dolar lık pizza almak için bilmem kaç BTC verdi örneği verilir.. Örnek ve söylemlere asla itibar edilmemeli..
Kripto paraya nasıl yatırım yapacağını bilmeyen insan çok değil , hiç yok. ... Kripto para Forex şirketlerinden alınmaz. Kimseye de inanıp almayın dolandırılırsınız ! Kripto para çok farklı bir şey ve sakın ha sakin yöntemini bilmediğiniz iş yapmayın rezil olursunuz
Tabiki alım fırsatı şu an. Ama içeride parası olanlar için durum vahim nerede çıkmaları gerektiğini bilmiyorlar hep bir açlık kolay yoldan para kazanma hevesiyle yatırdıkça yatırıyorlar. Gün geliyor böyle tepe taklak oluyor işte azıcık kârın mı var çek kardeşim.
Bugün artık kısa vadede toparlayamayacağını düşünüp zararı sonunda kabul ettim ve paramı çektim. 2250 dolarla girdiğim piyasadan 400 dolarla ayrıldım. Beni göçürtecek bir zarar değildi ama yine de akıllanmamı sağlayacak kadar iyi bir parayı. Büyük para sahiplerinin çok rahat manüpile edebilecekleri yatırım araçlarından uzak durmak lazım.
öyle veya böyle geleceğin para birimi bitcoin olacak.. Hala çok iyi kazanıyorum, çünkü tablo okumayı destek direnç noktaları rsı dan tut da nasdaq a kadar takip ediyorum.. bu düşüşlerde çinden amerikaya taşınmadan, dünya ekonomisindeki enflasyon oranlarının da katkısı var.. Türk lirasının her yönden değer kaybetmesi gibi..
Alım fırsatı filan hikaye aralıktan belli içeri ala ala düşüyor burası alım fırsatı diyorsun ordan da düşüyor geldiği yerden yine düşüyor bi süre bende bulundum neyin ne olduğunu gördüm merkeziyetsiz adı altında milleti soyuyorlar heleki kaldıraça filan giren varsa batar çıkar net. şu an doğrumu bilemiyorum ama kazanıyorum demişsin merak etme çekirge 1 sıçrar 2 sıçrar 3 üde kaçınılmaz sonu sende görürsün
@Crodick anladığım kadarıyla sen ciddi kayıplar yaşamışsın ama sırf sen kaybettin diye de herkesin kaybetmesini çekirge muhabbetine bağlamak, mantıksız.. herkes kendi parasıyla oynuyor, umarım da kaybettiğini kazanırsın..
Almak satmak zor ve güvensiz. Hiç bulaşmamak en iyisi bence. Saadet zincirinin yeni bir versiyonu olduğunu düşünüyorum.. kimin elinde patlarsa o yanar.