Detay sorudaki gibidir.
Kripto paraya yatırım yapıyor musunuz?

Evet , geleceğin yatirimi kripto.400 bin TL ile yatirimim var.
Güzel... benim 500 bin lira yatırmım vardı 2017 de.. şu an 3 milyon 200 bin oldu.
Valla süpersiniz. Sadece spot işlem mi yapıyorsunuz yoksa vadeli işlem de açıyor musunuz?
Cevap
20Cevap
Evet, yapıyorum. Bu piyasaya yeni gireceklere önerim; kulaktan dolma bilgilerle ilerlemeyip, işin tekniğini ve analizini öğrenmeleri. Diğer türlü çok kayıp yaşarsınız.
Yapmıyorum ama yapmayı düşünüyorum bu işlerde cahil olduğum içim hiç girmek istemiyorum öğrenci olarak kendi çapımda 1000tllik bir yatırım yapmak istiyorum ancak elimdekinide kaybetmek istemiyorum ama sana tavsiyem Facebookta kripto para türkiye diye bir grup var oraya katılabilirsin
Ben 5 senedir bu işteyim. Arabamı, villami aldim bu işten 😆
Ne zaman yatırdın ne kadar kar ettin abi bari 1000tl ile şu an hangi coine girilir onu söyler misin
Ben bitcoin almiştim. o zamanlar ucuzdu. 4000 TL idi.. 1000 TL ile sen ucuz olanlarıbal. Doge coin, ADA, al ama , al/sat işine girms kaybedersin.. Tek seferlik al, unut.. 2-3 sene. Kafamda bir hedef koy. deki şu fiyata gelince satacam... bu sure zardinda düşüp çikabilir, zihzag çizebilir.. kafana takip zarardayken bozmaman lazim.. ben 3 sene bozmadan bekledim.. anca kazandim..
Abi sen çok şanslıymışsın o zamanlar 10 bin tl atsaydık şu an ne olurdu kim bilir ama yapacak bişey yok çok teşekkür ederim alırsam 2-3 sene bozdurmam mesela bazıları alıyor direkt bozuyor iki kuruş düşünce sonra ertesi gün yine yükseliyor çok karışık işler
2021 Şubat sonunda yaptım 10 bin 30 bin çektim hala bi 20 bin var
Hayır pek değil riski yüksek çok değişken zor kazanılıyor para tr de
Risk biraz yüksek evet ama kazanmak o kadar da zor değil aslında eğer kısa vadeli düşünmüyorsan.
Kripto piyasası zaten 4 yılda 1 yaşanan doğa olayı gibidir. Boğa sezonu dediğimiz ralli 3 ay dolu dolu sürer. Öncesindeki hazırlık ve son toparlamalar ile süre 1 yıla yayılır. Geri kalan 3 yıl boyunca da ayı sezonunda yeniden coin/mal toplarsın ve bir sonraki boğa sezonuna hazırlık yaparsın. O neden kısa vadeli yüksek kazanç için kripto piyasaları gerçek anlamda bir nimettir.
Elon abiden emir gelmedi henüz.
Elona güvenme, heder eder seni
Kemalim yapmaz
Gereksiz geliyor 3 kere denedim 3 kerede paramı geri kazanınca çıktım. Bide 90 tl kaar etmiştim o kadar.
1.25 $ cake
4.90 $ solana
ön satıştan star atlas
hayatımda yaptığım en doğru 3 hamleydi finansal piyasalarda
Hayır öyle şeylere ilgim de yok kafamda basmaz
Herkesin anlaması ve ilgi duyması pek mümkün değil zaten ya.
Aynen öyle Deniz bey
Evet geçen gün 10 bin yatirdim
Durum nedir, battın mı 😃
Bekliyorum şuanlık
Aynen kardeşim. bekle, zararina satmayin. bu yıl sonuna doğru, eylul ekim gibi roketlenecek..
Valla roketlense çok iyi olur
Ekim de geldi, eli kulağında o zaman. :)
Biraz yatırımım var kendi çapımda ufak
dusundum ama denemedim
Hayır
evet
Cesaret edemedim olanı da kaybetmeyelim diye
Param yok
Hayırr yapacak param yokkk😄
EVET. XRP
Sorsana yatırım yapmaya paran var mı
Aşırı saçma ve riskli geliyor bana
haRam
Yılbaşından beri aktif olarak kripto piyasalarında varlıklarımın maksimum %10'luk kısmını değerlendiriyorum. Bunun üzerindeki oranı şu an için kripto piyasalarında riskli görüyorum.
Kripto piyasaları gerek küresel ölçekte ama özellikle ülkemizde yeni yeni popüler olan bir mecra olduğu için dikkatli olmak gerekiyor.
Piyasada yaklaşık 6.000 adet farklı coin olduğu ve piyasanın çok farklı dinamikleri olduğu için işlemler kademeli olarak artırılmalı, coinler, arka planında çalışan projeler yakından takip edilmeli, piyasa işleyişi hakkında yeterince bilgi sahibi oldukça işlem açılmalıdır. Vadeli işlem açılması için spot piyasalarda en az 6 ay tecrübe sahibi olmanız gerekmektedir.
Piyasaya aşina oldukça topraktan coin şeklinde özetlenen gem projelere de aktif olarak katılabilirsiniz. Burada bir girişimci gibi davranmalı, zararın karın kardeşi olduğunu bilmelisiniz. Ancak kazandığınızda kazancınız da yüksek olacaktır.
Bunun için de farklı borsalarda hesabınızın bulunması ve bu farklı borsalara ait uygulamaları da aktif olarak kullanabiliyor olmanız gerekmektedir.
Tüm bu kademeli öğrenme süreci ise zaman gerektiriyor.