Aynen kanka yaşlı ve çocukları saymasak 40 milyon diyelim hadi hergun bi 50 kişi seçilse ve sadece çalişanlar verse ülkenin yarısı milyoner olurdu
Görüş sahibi
1 ay
Bu özgür iradesi olan bir ülkede olabilir rant olduğu için yöneticilerde kazanmak istiyor izin vermezler kumar daha avantajlı onlar için kim bunlar koyu kapitalistler
Gelişmiş ülkelerde bu yok . para biriktirmek gerekmiyor devlet seni garanti altına aldığı için yatirimlik evde gereksiz. İstediğimiz ülkeye tatile gidiyoruz kahvaltıya italyaya gittiğimiz oldu. ulaşım ucuz hızlı trenle gidiyoruz 250 km hız yapıyor. canım sıkılınca ispanyaya gezmeye gittim defalarca. amerikaya iki defa hindistan Filipinler Tayland ve Vietnam gezdim. insallah bu ülkede bunları görür ve anlar ksndirildiklarini
Herkesin görmesi lazım bunları bütün zengin çocukları avrupada amerikada kalıyor üstelik ak partililer çoğu size fakirliği şükretmeyi öğretiyorlar. Kendileri aşırı lüks yaşıyor. komşularım var ipek örtü takip lüks arabalarla geziyorlar uyanacaksıniz birgun ama işte ne zaman.
Türkiye rüyasına inanmak için uyuyor olmak lazım. ekonomi bitmiş döviz tavan yapmış hala inanıyorlar. biz yeni ev aldık turkiyeden rezidans. kapali yüzme havuzu spor salonları açık havuz hamam hersey var içinde 200 bin € nakit aldık yurtdisinda 1 milyon € eder bu ev. herkes ucuz diye ev alıyor halk ne yaparsa yapsın umurlarında değil yönetenlerin inşaatçı hepsi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14herkes birbirine 1 lira verirse herkes verdiğini almış olur
Öyle degil günlük belli kişiler secilir
Kumar şans oyunları olacağına böyle bir uygulama olsun daha iyi
Aynen kanka yaşlı ve çocukları saymasak 40 milyon diyelim hadi hergun bi 50 kişi seçilse ve sadece çalişanlar verse ülkenin yarısı milyoner olurdu
Bu özgür iradesi olan bir ülkede olabilir rant olduğu için yöneticilerde kazanmak istiyor izin vermezler kumar daha avantajlı onlar için kim bunlar koyu kapitalistler
Cumhur başkanj olacak adamım da neyse şimdi kim ugrasır
Bu gelişmemiş sistemde az kazanıp köle olunması isteniyor bu kısaca
Köleyiz zaten tasmamız bile var
Gelişmiş ülkelerde bu yok
. para biriktirmek gerekmiyor devlet seni garanti altına aldığı için yatirimlik evde gereksiz. İstediğimiz ülkeye tatile gidiyoruz kahvaltıya italyaya gittiğimiz oldu. ulaşım ucuz hızlı trenle gidiyoruz 250 km hız yapıyor. canım sıkılınca ispanyaya gezmeye gittim defalarca. amerikaya iki defa hindistan Filipinler Tayland ve Vietnam gezdim. insallah bu ülkede bunları görür ve anlar ksndirildiklarini
İmrendim şimdi. Benide alsana fakir hissettim şimdi🤕
Herkesin görmesi lazım bunları bütün zengin çocukları avrupada amerikada kalıyor üstelik ak partililer çoğu size fakirliği şükretmeyi öğretiyorlar. Kendileri aşırı lüks yaşıyor. komşularım var ipek örtü takip lüks arabalarla geziyorlar uyanacaksıniz birgun ama işte ne zaman.
Ben uyandım ruya bitti
Türkiye rüyasına inanmak için uyuyor olmak lazım. ekonomi bitmiş döviz tavan yapmış hala inanıyorlar. biz yeni ev aldık turkiyeden rezidans. kapali yüzme havuzu spor salonları açık havuz hamam hersey var içinde 200 bin € nakit aldık yurtdisinda 1 milyon € eder bu ev. herkes ucuz diye ev alıyor halk ne yaparsa yapsın umurlarında değil yönetenlerin inşaatçı hepsi
Bana bağiş yapsana😬
Ben ölüymüşüm afrikada yaşıyor muşum
Ben akrabalarıma yardım ediyorum sıkışık herkes diğerleri kocamın parasi karışamam
Benide akraban say nolacak
Ülkece altın günü yapın Ankara da toplanırsınız
Aynen
son 1 liralar kime giderse o kişi milyoner olur
Cok zekice :)