https://finans.mynet.com/haber/detay/ekonomi/son-dakika-akaryakita-bir-zam-daha-benzinin-litre-fiyati-24-liraya-yaklasti/442506/
İç güçler
Dış güçler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Akaryakıta yılbaşından bu yana 17 - 18 kez zam geldi galiba, doğalgaza 1 Haziran 2021 doğalgaz bulundu müjdesinden beri 9 kez zam geldi. Akaryakıta gelen zam sayısı bir yılda 45' i geçmiştir. Yeter artık ya. Dış güçlerle alakası yok Romanya halkının asgari ücretinin maaşlarının düşük olduğunu biliyor ve enerji fiyatlarını sübvanse ediyor. Onun için Avrupada enerji fiyatlarına en az zam gelen ülkelerden biri. İsteyen zam yapmamayı becerebiliyor.
Bu mesel çift taraflı. Bizim millet zamlara alışkın ama zor geliyor tabi. Yurt dışında azcık zam geldi hayret ile karşılanıyor. Aslında az değil ama para birimleri sabit olduğu için sıkıntı olmuyor. Bizde gelir adaletsizliği olduğu için de daha köyü hissediyoruz. İç ve dış etkenler diyebiliriz. Ancak daha çok etki hangisi derseniz içteki yanlışlar derim.
Beceriksiz, vizyonsuz ve sığ zihniyetli siyasetcilerdir bu durumun sebebi.
dıj güjler
Cevap
9Cevap
Bence kötü yönetim
bak yeğen bunları hökömet yapmıyor. büyük resmi gör. bunlar hep ameriganın ve israyilin oyunları. 2023 te bor çıkartamayacak başlayacağız. işte o zaman kılıç kalkan ile dünyaya hükmedeceğiz.
İç güçler. Tamam yakıt tüm dünya da artış gösterdi ama bu denli artış yaşamadı hiç bir ülke. Yönetim kötü olunca kurda yüksek oluyor haliyle zamlar yansıyor.
Ona rağmen trafik azalmıyor. Tam tersi artıyor. Sabahları kaç saat yolda kalıyoruz. Demekki herkeste para bol. Nedeni iç, dış, tüm güçler 😊
Eylülde araba aldım fiyatlar 7 tl lerden buralara geldi. Sanırım benim yüzümden.
Belimizi büktü bu zamlar.
Akaryakıta zam demek market ürünleri ve manav ürünlerine de zam demek
Hükümetin beceriksizliği yüzünden.
At kafası olanlar olsun biz yine 50 liralık koyuyoruz der.
Büyük ihtimalle dış güçler.
Ne olacak bu piyasanın hâli 🤦🤧
Arabam var ama benzinli değil dizel..
İç güçler
Dış güçler
Arabam yok. İyiki de yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?