Para & Ekonomi Türkiye şartlarında bir kişi 6.500 TL maaş ile geçinebilir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bekar bir kadın, tek başına yaşayan bir kadın aylık 6500 TL alıyorsa bu nasıl sence? Güncellemeler+1 yıl İstanbuldayım ama kira vermiyorum, kira yok. Ev benim Türkiye şartlarında bir kişi 6.500 TL maaş ile geçinebilir mi? Cevapla Maaş Soruları Kadın Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Mervetsts616161 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Senden daha fazla alıyorum maaş ben geçinemiyorum ama fazla harcama yapıyorum aileme de destek oluyorum sanırım İstabulda biraz zor olur senın için 0 0 Yorumla
Richie_richh Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yine saçma detaysız bir soru nerede yaşadığına bağlı İstanbul'da ucu ucuna yaşar anadoluda kiraların düşük olduğu bir yerde kolayca yaşar 0 1 Yorumla Richie_richh +1 yıl Kiran yoksa çok rahat yaşarsın üstüne para bile kalır tek kişide. Günlük 150 lira bütçe ayır kendine. Ayda 4500 yapar. 2000 lirayı kenara atarsın her ay 2 gram altın alıp birikim yaparsın istersen Yorumla
yanardeniz Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 41% +1 yıl Dört dörtlük bir yaşantı süremez. Ama geçinenilir. Kolay gelsin 0 0 Yorumla
Bekcihursit Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 72% +1 yıl zoooor çok zor. ne çektiğimi birde bana sor. diye şarkı mırıldanırken buluruz muhtemelen kendisini. 0 0 Yorumla
ciddi_misin Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 48% +1 yıl Yaşadığı şehre bağlı. İstanbul'da ise çok çok zor. Ancak hayatta kalır. 0 0 Yorumla
Çağla100907 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl 1 ev kirası zaten 3 4 milyar şuanda geçinemez anca köyde falan yaşarsa geçinir valla 0 0 Yorumla
Shadowpr0ve Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kira yoksa tek kişi gayet rahat yaşar 0 0 Yorumla
mehmetsercan Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 30% +1 yıl guzel para ist harıcı her yerde rahat gecınır 0 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 475 cevap paylaştı. Bi kadına yeter. 0 0 Yorumla
buradaişsiz Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl yâşadıgi yere bağlı 0 1 Yorumla buradaişsiz +1 yıl rahat edersin o zaman Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Senden daha fazla alıyorum maaş ben geçinemiyorum ama fazla harcama yapıyorum aileme de destek oluyorum sanırım İstabulda biraz zor olur senın için
Yine saçma detaysız bir soru nerede yaşadığına bağlı İstanbul'da ucu ucuna yaşar anadoluda kiraların düşük olduğu bir yerde kolayca yaşar
Kiran yoksa çok rahat yaşarsın üstüne para bile kalır tek kişide. Günlük 150 lira bütçe ayır kendine. Ayda 4500 yapar. 2000 lirayı kenara atarsın her ay 2 gram altın alıp birikim yaparsın istersen
Dört dörtlük bir yaşantı süremez. Ama geçinenilir. Kolay gelsin
zoooor çok zor. ne çektiğimi birde bana sor. diye şarkı mırıldanırken buluruz muhtemelen kendisini.
Yaşadığı şehre bağlı. İstanbul'da ise çok çok zor. Ancak hayatta kalır.
1 ev kirası zaten 3 4 milyar şuanda geçinemez anca köyde falan yaşarsa geçinir valla
Kira yoksa tek kişi gayet rahat yaşar
Geçinir senin şartlarında
guzel para ist harıcı her yerde rahat gecınır
gecinemezsin eger kira veriyorsan
Kiralar aldı başını gidiyor çok zor geçinir
Geçinir ama cok zorlanir
Karnını zor doyurur
Bence gayet iyi
İyi geçinir
gecinebilir
Zorr
Geçinir