AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan görevden alındı. Özkan yakın zamanda insanlar ile şu şekilde alay etmişti: Avrupa’da 1500 euro (25.000 TL) olan bir evin kirası, Türkiye’de 125 euro (2.000 TL)
Sizce Türkiye de kiralar ucuz mu siz ayda ne kadar kira ödüyosunuz?#kafamıngüzelligi
"Türkiye'de kiralar çok ucuz" açıklamasının ardından Cahit Özkan görevinden alındı. Siz aylık ne kadar kira ödüyorsunuz?
Elbette ucuz o kadar ucuz ki insanlar üniversite kazanıp, sanayide çalışıp ucuza yemek yemek ve öğrenci imkanlarından faydalanmak için öğrenci olan var masrafları kısıp kira ödemek için
Oh İyi Oldu Görevden Alınması Şeref (siz herif dalga geçiyor birde gayet ucuzmus Ne ucuzu ulan Millet kafasından mi Uyduruyor Zamlar ortada Herşeye zam bi yiyecek kalmıştı ona bile zam Be Bu zamları Getirenlerin kafasını Koparmak Lazım
Bu akpliler kokain ile kafayi kirmislar. Beyinleri durmus artik. Almanyada asgari ucret 2000 euro ve asgari ucretle calisan sayisi %5 -7.5 arasi. Turkiyede asgari ucret. 250 euro. Asgari ucretle calisan sayisi %60 uzeri. Islerine gelen hesaplari kurla carparlar islerine gelmeyen hesaplari carpmazlar. Hala bunlara oy veren ak koyunlar var.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Adanadayim sayhanda teröristlerden, eşkıyalardan, gaspcilardan, hırsızlardan uzak. Kalorifersiz, klimasız 1990 öncesi sobalı binaların bile kirası 2000den başlıyor. Ben 3000 veriyorum. Doğalgaz var ancak 2016da asgari ücret 1300tl iken bu evin kirsiz 500tl idi diyecek bisey bulamıyorum...
Avrupa'da 1500 euro kira ödenen evin aylık total geliri en az 20000 euro. Elektrik su doğalgaz gideri ise full çalışsa ayda 500 euro. Ne kadar saks atan varsa topladıkları için şaşırmadım.
Hocam katiliyorum sana da 20 bin Euro ucret almak için cok kalifiye ve deneyimli olmak lazim... doğrusu şu 1500 Euro kirayi merkezi yerde yasayanlar ödüyor ve muhtemelen gelirleri 4 -6 bin Euro arasi... yalnız orada kira yuksek iken burada gelire oranla daha daha yüksek... ayrica orada gida fiyatları gelirlerine göre düşük... bir kahveyi 2-3 Euroya içebilirsiniz, bir öğün yemegi 10 -20 Euroya yersiniz, burada ise 6000 lira ucretle calisan biri vir öğün yemegi 50 60 liraya yer... yani alım gücü tek kalem ile ölçülmüyor.. kira Avrupa'nin yumusak karni sadece
biri şu adamın beyni var mı yokmu bi kontrol etsin. cahilden ve zenginden vekil yaparsan böyle oluyor işte. ekmek yoksa pasta yeyin diyenler gibi işte.
Bence Araplar diz çöktü gibi bir sey demişti, bundan yirtayim diye kiralar ucuz dedi.. fakat bu yetmedi... yani sanirim Arabistan ile aramizi bozma doye gorevden alındı
Kanadaya boş bir yer mi dedin😳😱 Allah çarpar Allah! Ahirette Allaha nasıl hesap verecen? Turkiyede yasayan kıçı kırık bir türksün sen nasıl kanadayi beğenmezsin deseler nasıl hesap vereceksin 😂🤣
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > "Türkiye'de kiralar çok ucuz" açıklamasının ardından Cahit Özkan görevinden alındı. Siz aylık ne kadar kira ödüyorsunuz?