Fed'in faiz artırımı ile dünya çapında güçlenen dolar kuru, Türkiye'de de yeniden kritik sayılan 15 TL'nin üzerine çıktı. Uzmanlara göre kur artışı, KKM hesaplarının 'güvenli liman' beklentisini de zora sokacak gibi. Geçtiğimiz Aralık ayı sonunda 18 TL'yi geçerek tüm zamanların rekorunu kıran dolar, alınan bir dizi önlem sonucunda 14 TL seviyelerine demir atmıştı. Ancak Amerikan Merkez Bankası'nın (Fed) politika faizini beklentiler yönünde 50 baz puan artırması, küresel ölçekte doların diğer para birimleri karşısında son 20 yılın en güçlü seviyesine çıkmasına neden oldu. Peki sizin 2022 yıl sonu dolar kuru beklentiniz nedir?

18-20 TL
20-22 TL
22 üzeri
Diğer (Açıklayınız)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
22 üzeri
Zorlarlarsa 20-22 ama seçimlerden önce düşük seviyede tutmaya çalışacaklar. 18-20 maks seviyesi olur gibi.
Evet bu güçlü bir ihtimal çok yükselmesi kimsein işine gelmez şu anda...
22 üzeri olacağını düşünüyorum. Umarım o kadar da kötü olmaz ama gerçekler acı maalesef
20 TL çıkabilir bence
Evet gelmesi gereken kuvvetli bir beklenti noktası...
Eğer CB değişirse dolar 7-8 TL'ye kadar düşer şu an ülkeye yatırım falan gelmiyor çünkü güven yok hükümete ama aynı hükümet başa gelirse doların 20 TL'yi bile geçeceğini düşünüyorum.
Kaç olursa olsun gerçekten artık koymuyor
Domates doları geçti
Aynen ya...
20'yi delip geçer.
20 TL
Yüksek
16 tl
20 olucak
10-15 olabilir
18-20 arası olacak..
20 tl olabilir
Allah bilir kardeş.