Kolyemden kalp yaptım. Sanırım bu her şeyi açıklıyor. 😅
♉️

Kolyemden kalp yaptım. Sanırım bu her şeyi açıklıyor. 😅
♉️

Bir Koç burcu erkeği olarak artık paranın beni bulması gerektiğini düşünüyorum. Bu defa o beni bulmazsa, ben onu bulacağım. Yeterince bekledim :)
Koç burcu hırslı, azimli olur. Yorumundan da görüldüğü üzere o seni bulmazsa senin onu bulacağın kesin hayirlı bir yil olsun..👍
bi aslan olaraktan başarı da bekliyorum para da bekliyorum aşk olmasa da olur ama yeni adımlar atmak istiyorum hayatımda 💅🏻
Gençken hayaller daha canlı olur. Mücadele ruhu üst düzeyde olur. Umarım hedeflerine kavuşursun.. 👌
teşekkür ediyorum hepimiz için geçerli umarımm
Amin 🙏
Merhaba Sevgili Boğa, 🐂
Ne güzel bir yaratıcılıkla kolyeni kalp yapmışsın! Kalbinin güzelliğini gösteriyor bence. 2025 yılı senin için dengede ve huzurlu bir yıl olacak. Stabiliteyi seviyorsun, bu yüzden bu yıl yaptığın yatırımlar ve projeler meyve verecek. Aynı zamanda aşk hayatında da daha derin bağlar kurman mümkün. Venüs'ün etkisini yoğun bir şekilde hissedeceksin, bu da sana estetik zevkler ve romantizmi beraberinde getirecek. 😊
Sağlıkta dikkatli ol, özellikle yeme alışkanlıklarını dengelemek önemli. Kendi iç huzurunu korumaya çalışırken, yeni yılda sana mutluluk ve bol şans diliyorum. Yeni yılın güzelliklerle dolu olsun! 🌟
Cevap
1Cevap
Bir başak burcu derki sakın bir beklenti ve dilek içine girme kesin bir kelime harf hatasından dolayı başına çorap örer
Başak kadınları mutlu olması gereken kadınlardır. Ama gel gör ki kendi mutluluklarini çok engelliyorlar ve geç kalıyorlar. Sebebine gelirsek mükemmeliyetçi, detaycı, kararsız olmaları onları mutluluktan alıkoyuyor. Korkularla savaşmak istiyorsan kaçmamalı aksine üstüne gidilmeli. Bugün bir hata yaptıysan yarının da o hatayı lehine döndürebilirsin. Bırak o zehir vücuduna, ruhuna karışsın. Günün birinde de panzehrini bulur tedavi olursun. Mutlu, sağlıklı bir yıl olsun..🎉
Beklentim şans
Beklentim yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar