Ya arkadaşım niye her şeyi tersten algiliyorsunuz, zam konusunda haklısınız ama sigara zaten zararlı bir şey. Bırakmanda dolaylı da olsa yardımcı olur iste
Yoo 50 TL de olsa icerim. Mesele zam gelen herseye ortak tepki gosterebilmek. Ben içmiyorum banane dedigimiz anda zaten hersey bize mustehak oluyor. İcki icmiyorum ben cok nadir içiyorum. Zam bana vurur mu? Ayda yilda en fazla 100 lira fazla harcarim. Ama mesele bana dokunmamasi degil yani. Birakacak olsam cebimden once sağlığım için bırakırım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İçmeyin
İnsallah makyaj malzemeleri, pedler ozel olan tum hersey de %200 zamlanir. Takmayin giymeyin...
Tuvalet kağıdına zam gelir o zaman zicmayin
Bak ya
Amiiinnn.. insallah🙏🙏
Ya arkadaşım niye her şeyi tersten algiliyorsunuz, zam konusunda haklısınız ama sigara zaten zararlı bir şey. Bırakmanda dolaylı da olsa yardımcı olur iste
Makyaj malzemeleri de cilde zararlı meslea fondöten cildi buruş buruş yapiyomus ilerde
Makyaj yaptığımı kim söyledi fhdhdh
Yoo 50 TL de olsa icerim. Mesele zam gelen herseye ortak tepki gosterebilmek. Ben içmiyorum banane dedigimiz anda zaten hersey bize mustehak oluyor. İcki icmiyorum ben cok nadir içiyorum. Zam bana vurur mu? Ayda yilda en fazla 100 lira fazla harcarim. Ama mesele bana dokunmamasi degil yani. Birakacak olsam cebimden once sağlığım için bırakırım
Sana demedim ki genel olarak her şey zararlı. Ona bakarsan sigaraya gelen zammı aklamaya calisiyosun ya
Pedler falan da ne oldugu belli degil bence. Ninelerimiz pamuklu bez koyarmis pedler de %200 zamlansin saglikli pamuklu bezler kullanin 😂😂
Ona bakarsan ayçiçek yağı falan kolestrol yapiyomus o da zararlı ama olsun zam gelsin çünkü zararlı 😂😂2
Ekmek de kilo yapiyor insallah 1 ekmek 20 TL olur 😂😂
Mazot benzin çevreye çok zarar veriyor inşallah litresi 500 TL olur
Ay Allah korusun, çok fena beddualar bunlar
Beddua değil temenni
Saglikli yasam icin hepsi
Sen de ettin ama 😂
Gerçekten ne desem tiye alınacak, ben musaadenizle sohbetinizden ayrılıyorum. Haydi iyi geceler
😂😂😂
😂😂😂😂
Ti ye almiyoruz seni gercekleri gormeye davet ediyoruz
İzahı olmayan şeylerin mizahi olurmuş
Kesinlikle. Bakalim gozler ne zaman acilacak.
Gözler ışildamaya devam ediyor 😂😂
Ozaman k azik da gidebildigi kadar dibe gitsin 😂
Kazık kaç para biliyon mu sen 😂😂
Ona da zam geldi oyle her onune gelen yiyemez hahahahaha 😂😂
Önce bu hak ediceksin 😂
Hahahahahaj 😂😂 halimize bak resmen aglanacak halimize guluyoruz a.. mq
Ağlamamak için kendini zor tutuyorum kanka peçete zamlı mq
😂😂😂 bakalim nereye kadar gidecek
Uçana kadar devamke 😂
Kazik ayaklari yerden kesmedi mi hala 😂😂
Dolar yine yükseldi tek çare zafer partisi
Valla suanki durumdan farkli olacak her duruma varım. Kim oldugu önemli degil yeter ki...