Bu zorbayla nasil basa cikarim?

Okulda bi cocuk var surekli benimle ugrasiyor oncesinde bana patates diye lakap takmisti ve rahatsiz oldugumu acikca belli etmeme ragmen devam etti bende rehberlige gittim hoca uyardi ama pek ise yaramadi yanimdan gecerken bana bakarak gulmeye patates demeye devam etti tekrar sikayet ettim hocada ciddi sekilde uyardi ama hala devam. Ediyor bu gun yemekhane sirasindayken arkadasim bana donup cocugun beni izledigini soyledi bende rahatsiz olup yan tarafa gectim aradan birkac dakika gecti bu cocukla arkadaslari falan bi yere oturdu arkadasim yine geldi donup donup sana bakiyor guluyor dedi dalga gectigi belliydi yani cidden cok rahatsiz oldum sonrasinda etut saati sirasinda benim telefonumla bi isim oldugu icin rehberlige gitmistim o cocukla birkac kisi girmedigi sinavlari yapiyordu Ben hocayla konusurken oyle bi kuruldu ki bana ensemden asagi kaynar sula dokuldu gibi hissettim sonra benim taklidimi yapmaya basladi bende senden nefret ediyorum dedim oda ben sanki bayiliyorum sana dedi falan gecti gitti bizde asagida atolyede otururken yine geldi forma yaptiricaz falan filan diye yine bakmaya falan basladi bende senden nefret ediyorum umarim olursun demistim tekrar dondu ben sana bayilmiyorum dedi ters ters bakti bizde sonra zaten ordan ciktik ama Ben ne yapsam bilmiyorum arkadaslarima soruyorum sadece sana boyle sen rahat durmuyosundur diyolar ama gercekten bisey yaptigim ettigim yok ne yapmaliyim sizce hocalarla konusuyorum anlamiyor okul degistirme sansimda yok napmaliyim?
Bu zorbayla nasil basa cikarim?