Türkiye şartlarında TL ve $ aynı şey mi sizce? Bugün evet belki $ üzerinden gel gitler oluyor lakin TL olarak kazanılıyor. Bu işe Dolar kazanarak bakın 💐
Ben türzimde çalişiyorum dolarla aliyorum 6 ay çalişiyorum her ay maaşım değişiyor iyimi benım için iyi tabi ama çevrem için iyi olmayan banada pek iyi gelmiyor
Turizm biraz sıkıntılı. Birikim yapamazsaniz kış ayı ayrı, hastane masrafları ayrı zorluyor. Bana özelden ulaşın, ailenizi memnun edecek ve dolayısı ile sizi memnun edecek bir işten bahsedeyim. Turizm bölgelerinde de acayip iş cevirebilirsiniz.
Şöyle; parekende ve sistem geliriniz 500$ ı da geçebilir. Bu sizin elinizde. Azimli olur çalışır iseniz, ki işimiz çok basit. Kariyer odaklı ilerlerseniz şansınız yüksek
Ya adam kaç tl kazandıysa siz x dolar kuru olarak ödeme yapacaksınız. Aynı işi yurtdışında yapan personele göre mi maaş vereceksiniz? Öne anlatmayı öğren.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Maaş dolarla yatırdı ama kur baz alinarak alınan maaş dolar cinsinden az yatirirlarsi :) bura Türkiye çakal xok
Hiç bir şey her gün dolar olarakta eriyor alım gücümüz.
Türkiye şartlarında TL ve $ aynı şey mi sizce? Bugün evet belki $ üzerinden gel gitler oluyor lakin TL olarak kazanılıyor. Bu işe Dolar kazanarak bakın 💐
Pekte bir fark olmazdı. Maaşlar dolar üzerinden yatsa ödemelerde dolar üzerinden olurdu
Türkiye de maaşınız $ olarak yatıyor ve harcamalarınız TL bazında. Tekrar düşünelim 💐
Turkiyede yasamiyom Şu an , yani hesap etsem gene bu part timelik isimle turkiyede zengin is adami olurdum herhalde kfdgkd
Di mi ama
Evet😌
Ben türzimde çalişiyorum dolarla aliyorum 6 ay çalişiyorum her ay maaşım değişiyor iyimi benım için iyi tabi ama çevrem için iyi olmayan banada pek iyi gelmiyor
Turizm biraz sıkıntılı. Birikim yapamazsaniz kış ayı ayrı, hastane masrafları ayrı zorluyor. Bana özelden ulaşın, ailenizi memnun edecek ve dolayısı ile sizi memnun edecek bir işten bahsedeyim. Turizm bölgelerinde de acayip iş cevirebilirsiniz.
TL'nin dolar karşılığını alsaydık, birde TL ye çevirirken zarar ederdik
$ olarak, TL karşılığında güncel fiyatta yatıyor 💐
Yani bu ay 7000TL'ye karşılık 500$, önümüzdeki ay 7000TL'ye karşılık 450$ mı?
Fix 500$ mi?
Şöyle; parekende ve sistem geliriniz 500$ ı da geçebilir. Bu sizin elinizde. Azimli olur çalışır iseniz, ki işimiz çok basit. Kariyer odaklı ilerlerseniz şansınız yüksek
TL den farki ne? Dolar olması mı?
TL'den farkı, Türkiye standartlarına göre daha iyi bir maaş ödeneği oluyor. Yurt dışından gelenler boşuna mı Türkiye 'den ev alıyorlar.
Ya adam kaç tl kazandıysa siz x dolar kuru olarak ödeme yapacaksınız. Aynı işi yurtdışında yapan personele göre mi maaş vereceksiniz?
Öne anlatmayı öğren.
teşekkür
Her önüne geleni değil seçici olacaklarından tazminat birikmezdi hep aynı pozisyonda kalamazdın disipli sert olurdu
Deaylari ogrenebilir miyimmmm
zaten euro cınsınden a maas alıyorum kanka
Çok iyi değil mi?
evet
Kaç dolar olduğu önemli 😃
Tüm kazancınız size bağlı, kazancınız TL olarak değil $ olarak yatacak.
Çok iyi ortalama 10 bin dolar mükemmel olurdu 😃
Parekende ve sistem geliriniz onu da geçer ✋
Benim dolar üzerinden yatıyor
Ev sahibi de kirayi dolar uzerinden alirdi...
Dolar üzerinden Tecavüz ederlerdi bize
Çalışmıyorum ki
Teklife açık misiniz?
Efsane olurdu
Efsaneleri gerçek kılalım 💐
Az olurdu yetmezdi
Hem şirketten $ üzerinden prim, hem de parekendeden kazanç sağlayacaksınız. Neden az olsun?💐
4250 tl kac dolar ederki
0$ olurdu.
1100 $
0 Dolar 🤭🤭🤭
Yaşasın Erdiğan😆
1.300 dolar
Çok iyi değil mi?
Hayır tam olarak söyledim
1290 dolar