Para & Ekonomi Ekonomik sıkıntıların yaşandığı bu günlerde, fırsatları yeterince değerlendirebiliyor musunuz? 06romeo Takip Et FenomenMaster Yaş: 60 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor 🤗 💰 🥰Az önce bana Vakıfbank’tan cazip bir mesaj geldi:“Kampanya: VakifBank Worldcard'la 27 Mayis'a kadar toplam 100 TL ve uzeri alisverisinizde 20 TL indirim yuklenecektir…” Çok güzel değil mi? Ben bu fırsat kaçmaz diyorum.Keyifli alışverişler… 😎 Ekonomik sıkıntıların yaşandığı bu günlerde, fırsatları yeterince değerlendirebiliyor musunuz? Cevapla Alışveriş Soruları İndirim Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 614 cevap paylaştı. Olabildiğince indirimlerden faydalanmaya çalışıyorum. Geçen netten alışveriş yaptım. Bir tane 75 lt operasyon çantası aldım ve eve iki tane geldi 😄 2 2 Yorumla 06romeo +1 yıl Ne güzel. Sana ikramda bulunmuşlar sanırım. Yorumla վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 +1 yıl Sanırım öyle. Ürünün sayfasına baktım ne yorum var ne değerlendirme. Başka alan yoktu sanırım. Tek alan bensem böyle bir jest olmuş olabilir. Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 48 , eic 58% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 356 cevap paylaştı. Alışveriş yaparken kampanya aklıma gelmiyor, unutuyorum. Ama az önce getir çarşı dan 30 tl indirim ile kuruyemiş siparişi verdim, karlı oldu🤭 1 2 Yorumla 06romeo +1 yıl Ne güzel. Zaten kâr marjları hesaplanırken, maliyete enflasyon farkı eklendikten donra kar üzerine konarak satış fiyatı tespit ediliyor. Yani o ikram kardan gidiyor onlar da zarar etmiyor asla Yorumla Tersy +1 yıl Kesinlikle 👍😎 Yorumla
FilozofHYPATİA Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 89% +1 yıl Ve bu 20 lirayi harcamak içinde maxsimum 24 saar verirler😅 1 2 Yorumla 06romeo +1 yıl Cin gibiler değilmi 😃 Yorumla FilozofHYPATİA +1 yıl Bankacılar asla yas yere yatmaz😂 Yorumla
amanaskitom Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl firsati bilmem de indirimleri degerlendiriyorum ksndksncks bugun fazla harcama yaptim sanirim kdjd 1 0 Yorumla
La-vita-è-amore Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Bir otel teknik müdürlüğü işinde anlaşamadım. Belki de anlaşmalıydım diyorum şimdi. 0 0 Yorumla
Fotobokimakinesi Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl maalesef cunku sanssizim 1 4 Yorumla 06romeo +1 yıl Genç girişimciler için cazip krediler var. Kaçırma. Tam senlik. Araştır prenses. 😃🌸 Yorumla Fotobokimakinesi +1 yıl Bilmiyorum ya 😒 Yorumla 06romeo +1 yıl KOSGEB yaz araştır internetten Yorumla Fotobokimakinesi +1 yıl Tamam 🌸 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Fırsatları kaçırmam. 😃 1 1 Yorumla 06romeo +1 yıl Bravo 👏🏻
Usemind Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Indirim oldumu affetmem 1 1 Yorumla 06romeo +1 yıl İşte bu 👏🏻 Yorumla
-Rebel_Lilith- Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Yettiği yere kadar.. Gerisi Allah kerim 💜 1 1 Yorumla 06romeo +1 yıl Çok doğru. Yine de gerekeninyapmak lazım. Tedbir almak kazım dimi. Allah muhakkak büyük ona şüphe yok. 🌺 Yorumla
Güllokumu Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Yani yettirmeye çalışıyoruz. 2 3 Yorumla 06romeo +1 yıl Rahmetli babam, sabit gelirli çalışrken değil, harcarken kazanır derdi. Harcamalarımızda dikkatli olmak çok önemli. Yorumla Güllokumu +1 yıl Aynen. Soruma beklerim kadermi yasadiklarim diye bir soru tskk. Yorumla 06romeo +1 yıl Geliyorum, umarım kolayca bulurum 😃 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hayır değerlendirmiyorum 1 0 Yorumla
Gokkhan209 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 50% +1 yıl Yok hayır 1 2 Yorumla 06romeo +1 yıl Bu devirde gözünü dört açacaksın. Fursatları kaçırmayacakdın. Yorumla Gokkhan209 +1 yıl Orası da öyle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Olabildiğince indirimlerden faydalanmaya çalışıyorum. Geçen netten alışveriş yaptım. Bir tane 75 lt operasyon çantası aldım ve eve iki tane geldi 😄
Ne güzel. Sana ikramda bulunmuşlar sanırım.
Sanırım öyle. Ürünün sayfasına baktım ne yorum var ne değerlendirme. Başka alan yoktu sanırım.
Tek alan bensem böyle bir jest olmuş olabilir.
Alışveriş yaparken kampanya aklıma gelmiyor, unutuyorum. Ama az önce getir çarşı dan 30 tl indirim ile kuruyemiş siparişi verdim, karlı oldu🤭
Ne güzel. Zaten kâr marjları hesaplanırken, maliyete enflasyon farkı eklendikten donra kar üzerine konarak satış fiyatı tespit ediliyor. Yani o ikram kardan gidiyor onlar da zarar etmiyor asla
Kesinlikle 👍😎
Ve bu 20 lirayi harcamak içinde maxsimum 24 saar verirler😅
Cin gibiler değilmi 😃
Bankacılar asla yas yere yatmaz😂
firsati bilmem de indirimleri degerlendiriyorum ksndksncks bugun fazla harcama yaptim sanirim kdjd
Bir otel teknik müdürlüğü işinde anlaşamadım.
Belki de anlaşmalıydım diyorum şimdi.
maalesef cunku sanssizim
Genç girişimciler için cazip krediler var. Kaçırma. Tam senlik. Araştır prenses. 😃🌸
Bilmiyorum ya 😒
KOSGEB yaz araştır internetten
Tamam 🌸
Fırsatları kaçırmam. 😃
Bravo 👏🏻
Indirim oldumu affetmem
İşte bu 👏🏻
Yettiği yere kadar.. Gerisi Allah kerim 💜
Çok doğru. Yine de gerekeninyapmak lazım. Tedbir almak kazım dimi. Allah muhakkak büyük ona şüphe yok. 🌺
Yani yettirmeye çalışıyoruz.
Rahmetli babam, sabit gelirli çalışrken değil, harcarken kazanır derdi. Harcamalarımızda dikkatli olmak çok önemli.
Aynen. Soruma beklerim kadermi yasadiklarim diye bir soru tskk.
Geliyorum, umarım kolayca bulurum 😃
Pek yararima seyler bulamiyorum
Hayır değerlendirmiyorum
Kısmen hayır da denilebilir
Fırsatları değerlendiremiyorum.
Yok hayır
Bu devirde gözünü dört açacaksın. Fursatları kaçırmayacakdın.
Orası da öyle
Hayir
Değerlendiremiyorum