ZAten öyle sorunumuz yok ki o konuşanlar boş konuşanlar heem cafeye oturacaklar hem ellerinde poşet poşet gezecekler hem de biz geçinemiyoruz pahalı diyecekler yersen tabi bu milletin sorunu aç gözlülük yoksa hiç bir sorun yok lafa gelince çemkir ama icaata geldi mi götür bunlar o.. c.. gu oluyor işte
6300 lira maaş alıyorum. Kışın, düzensiz ve yüksek gelen faturalardan dolayı, ay sonunda 300-500 lira bırakarak zar zor idare edebiliyorum. Kafelere yok denecek kadar az uğruyorum.
Bu ülkede fakir hep fakirdi zengin hep zengin tek değişen fakiri artık bir kuru ekmeğe muhtaç duruma getirmeleri oldu... ben bu düzenin başka da bir şey demeye gerek yok insanlar korkak ve algıları kapalı birlik yok şiddetli bir şekilde silkelenmeleri gerek ama imkansız yakında bir kaos çıkacak ve bundan yine masum insanlar zarar görecek yakındır hemde çok yakın
Kafede bi çay içmek bile lüks haline geldiyse bence ekonomi sorgulanmalı. İnsanların hiç mi sosyal hayatı olmasın? Adam sigaraya vereceği parayı arkadaşlarının yanına gidip çay içmek için ödüyor. Bu zenginlik mi?
Abi herkesin elinde ayfon var yani zengin oğlum bu millet her şey çok iyi şahlanıyoruz batı bizi kıskanıyor ama ne kıskanma, Almanya falan çatladı şu an orta yerinden.
Lan cahil, kafedeki 3-5 insanla, milyonlarca insanı bir mi tutuyorsun? Kafedeki insanlara göre mi ekonomiyi belirleyeceğiz? Hürriyetini sevdiğimin evladı seni