Para & Ekonomi Evvettt yine tutturdum bi an hiç gelmicek sandım ya şanslı mıyım acaba? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 2 gundur daha dogrusu 3 gunde 😂17 liram 48 oldu yavas yavas buyuyorum seni yenecem idda 😂 Evvettt yine tutturdum bi an hiç gelmicek sandım ya şanslı mıyım acaba? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
MD_avicenna_ Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Böyle yavaş yavaş sermayeyi artırıp en son gidip tek maçtan yatacaksın yazık umurlarına 😂 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Yokkk koydugum parayi ayirdim gelenle oynuom 😂 Yorumla MD_avicenna_ +1 yıl Olsun gene de üzer 😂 Yorumla Soran +1 yıl Simdilik uzmuyorBedavadan mutlu oluyorum lan ne guzel bisi 😂 Yorumla MD_avicenna_ +1 yıl İyi bari daha da mutlu olursun inşallah 😂 Yorumla Soran +1 yıl Baska turlusu de yok Yorumla MD_avicenna_ +1 yıl Başka türlü nolsun ki 😀 Yorumla Soran +1 yıl Ne bilim iste Yorumla MD_avicenna_ +1 yıl Böyle ufak şeylerden mutlu olmak da iyidir ama 😀 Yorumla Soran +1 yıl Uzamadi mi artik mutluluk konusu tamam espiriyi yaptik bitti Yorumla MD_avicenna_ +1 yıl Konu kapanmıştır o zaman 🤷 Yorumla
Popsmoke34 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Jshskjsjshsjdhhddjsj helal ke 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Lssklslsls Yorumla
SakarIQ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aha kızlarda başlamış 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Para lazim para bitcoine mi girim 17 lirayla 😂 Yorumla SakarIQ +1 yıl Valla bu zamanda idda bile kurtarmaz hak veriyorum Yorumla Soran +1 yıl Doner bile olmus bilmem kac lira canimiz cekio bea Yorumla SakarIQ +1 yıl Aynen döner 6 dan 8 mi 9 mu neydi en son aldığımda lavaş dürüm tavuklu Yorumla Soran +1 yıl Neee ben dandik doneri gecen gun 14ten yedim Yorumla Soran +1 yıl Hemde lavas degil yarim ekmek Yorumla SakarIQ +1 yıl Tavuk 80 gram et Lavaş döner 9 du en son Yorumla Soran +1 yıl Ne grami adam goz karari atip durup verio kagida yarim ekmegi 😂 Yorumla SakarIQ +1 yıl O lokantadaki tartıyordu valla adamlar düzen kurmuş Yorumla Soran +1 yıl Oteki karaduzene cat çat at gec Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kuponları paylaştı millet dua etsin 😂 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Normal yaptiklarim yatti millet canli oyna dedi baktim favori gol atti az maz demiyom ole olanlari isaretleyip oynuom 😂Adam hem favori hem onde ordan da kaybetceksek kaybedelim ya 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kanka ilestise geçelim hayır duamı aliesin :) Yorumla Soran +1 yıl Dua mua istemez herkesin kumari kendine Kolpacinoya dondu olay 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
NameLessWarrior11 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Şikeli maç daha çok kazandırır ama biraz risklidir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl * maclari ne bilim benBilsem ohoo 😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Helal gız sidikli 😂 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ne hakla hakaret ediyorsun bana? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hakaret degil sevincine ortak oldum tezahürattttt buuu💫💫💫💫 Yorumla Soran +1 yıl Boşş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok be kızım seviyorum böyle demeyi hakaret algılama sakın valla üzlürüm öyle algılarsan cidden mutluluktan dedim Yorumla Soran +1 yıl Off uzattin ama ha Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Böyle yavaş yavaş sermayeyi artırıp en son gidip tek maçtan yatacaksın yazık umurlarına 😂
Yokkk koydugum parayi ayirdim gelenle oynuom 😂
Olsun gene de üzer 😂
Simdilik uzmuyor
Bedavadan mutlu oluyorum lan ne guzel bisi
😂
İyi bari daha da mutlu olursun inşallah 😂
Baska turlusu de yok
Başka türlü nolsun ki 😀
Ne bilim iste
Böyle ufak şeylerden mutlu olmak da iyidir ama 😀
Uzamadi mi artik mutluluk konusu tamam espiriyi yaptik bitti
Konu kapanmıştır o zaman 🤷
Jshskjsjshsjdhhddjsj helal ke
Lssklslsls
Aha kızlarda başlamış
Para lazim para bitcoine mi girim 17 lirayla 😂
Valla bu zamanda idda bile kurtarmaz hak veriyorum
Doner bile olmus bilmem kac lira canimiz cekio bea
Aynen döner 6 dan 8 mi 9 mu neydi en son aldığımda lavaş dürüm tavuklu
Neee ben dandik doneri gecen gun 14ten yedim
Hemde lavas degil yarim ekmek
Tavuk 80 gram et Lavaş döner 9 du en son
Ne grami adam goz karari atip durup verio kagida yarim ekmegi 😂
O lokantadaki tartıyordu valla adamlar düzen kurmuş
Oteki karaduzene cat çat at gec
Kuponları paylaştı millet dua etsin 😂
Normal yaptiklarim yatti millet canli oyna dedi baktim favori gol atti az maz demiyom ole olanlari isaretleyip oynuom 😂
Adam hem favori hem onde ordan da kaybetceksek kaybedelim ya 😂
Kanka ilestise geçelim hayır duamı aliesin :)
Dua mua istemez herkesin kumari kendine
Kolpacinoya dondu olay 😂
😂😂😂
Şikeli maç daha çok kazandırır ama biraz risklidir
* maclari ne bilim ben
Bilsem ohoo 😂
Helal gız sidikli 😂
Ne hakla hakaret ediyorsun bana?
Hakaret degil sevincine ortak oldum tezahürattttt buuu💫💫💫💫
Boşş
Yok be kızım seviyorum böyle demeyi hakaret algılama sakın valla üzlürüm öyle algılarsan cidden mutluluktan dedim
Off uzattin ama ha