Zamlar iki gün sonra yansıyacakmış ve Haziran ayından itibaren sorun çözülmezse bir çok ilaca tedarikte sorun yaşayacağımız belirtiliyor. 

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Beklediğim haberdi zaten. İlaç stokları bile tükenme noktasında bazı ilaçlarda. Yılbaşında bunu biliyordum ama bu kadar zam olması biraz ürpertici olacak.
Cevap
10Cevap
Cinsiyet uyum sürecim için testesteron bloklayıcı ve östrojen desteği sağlayan ilaçları kullanıyorum neyseki önceden stok yapmıştım ama elimdekiler bitince muhtemelen büyük zorluk yaşayacağım. Özellikle östrojen ilaçlarını bulmak çoooooooooooook zor.
Çok şükür ilaç durumumuz yok ama olanlar için çok büyük bir sıkıntı bu. Ne olacak bu ülkenin hali bilen de yok çözüm hiç yok...
Zamlara alıştık koyun psikolojisi ile devam ediyoruz onlarda deniyorlar bakıyorlar tık yok devam daha da olacak bunlar iyi günlerimiz hedef 2023
Tayyip beyi sandikta hasretle bekleyecegim. Herşeye yüzde yüzün çok üzerinde zam gelirken, emekliye %25 zam nasıl oluyormuş görecek..
evet düzenli kullanmak zorunda olduğum birden fazla ilaç var. cidden sorun olmaa başladı artık
Ben değil de ailemde ilaç kullananlar var zamlara hiç şaşırmıyorum artık.
Erdoğan Erdoğan Erdoğan 😆😆🤣
Reis hayaldi gerçek oldu be.
Astım ilacım ve demir sülfat kan yapıcı
Evet var ama ben ücretsiz alıyorum
Paxil kullanıyorum.
Oha ya
Yok oyle bir ilac
Yine battık
çok şükür yok..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?