Para & Ekonomi Sizde kaç adet bankamatik kartı var? Kağan_Altınışık_bfrl Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Sizce kaç adet bankamatik kartı var?#iyi#günler#günaydın#gündem#kağan#altınışık Sizde kaç adet bankamatik kartı var? Cevapla Banka Soruları Kredi Kartı Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 507 cevap paylaştı. Bir tane hem bankamatik hem kredi kartı.. Başka kart kullanmam.. 1 0 Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 47 , eic 58% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 355 cevap paylaştı. Fazla olmasi hesabımı şaşırtıyor. Bu yüzden bir tane kullanıyorum. 1 0 Yorumla
Solaraaystem34 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 87% +1 yıl 9 kredi kartı 4 bankamatik kartı 1 4 Yorumla Kağan_Altınışık_bfrl +1 yıl Zengin misin Yorumla Solaraaystem34 +1 yıl Bir ürün alırken bişi yaparken fiyatı benim için önemli olmuyor zamanında birtakım bedel ödedikten sonra kendi ekonomi modelimi kendim oluşturup kendi istikrarımı kendim oluşturdum genelde hiç arkadaşım olmaz yokta onun için kafam daha rahat Yorumla Kağan_Altınışık_bfrl +1 yıl Benim de arkadaşım yok yaz bana @solaraaystem34 Yorumla Solaraaystem34 +1 yıl Başımı ağrıtmak istemem ama teklifin için teşekkür ederim Yorumla
Kaçın__Kurası Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Üç tane banka kartı ama birini aktif kullanıyorum. 1 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 473 cevap paylaştı. Bende 1 tane var. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bir tane hem bankamatik hem kredi kartı.. Başka kart kullanmam..
Fazla olmasi hesabımı şaşırtıyor. Bu yüzden bir tane kullanıyorum.
9 kredi kartı 4 bankamatik kartı
Zengin misin
Bir ürün alırken bişi yaparken fiyatı benim için önemli olmuyor zamanında birtakım bedel ödedikten sonra kendi ekonomi modelimi kendim oluşturup kendi istikrarımı kendim oluşturdum genelde hiç arkadaşım olmaz yokta onun için kafam daha rahat
Benim de arkadaşım yok yaz bana @solaraaystem34
Başımı ağrıtmak istemem ama teklifin için teşekkür ederim
Üç tane banka kartı ama birini aktif kullanıyorum.
Seni alakadar etmez
2 adet
Bende 1 tane var.
1 adett
1 tane
Her bankadan var