Güncel ekonomik durumda yatırım araçları biraz değişmiş olsa da insanların dolaylı yoldan yatırım yapabiliyor olması sevindirici. :D Ben bibere yatırım yapacağım, buzluğa koyup kışın yiyeceğim miss :D
Biber, sıvı yağ, marul, altın, borsa... Nereye yatırım yapıyorsun?
Gerçekten çok büyük bir sorun var. Yeni gelecek yönetimin yapsın gereken ilk şey tarıma büyük bir destek vermesi olmalı. Kendi topraklarımızda üretim yapmamız şart bunun başka yolu yok üretmediydiniz surece her 10-20 yılda bir dini görürüz bir arpa boyu yol alamayız su fiyatlara bak şaka gibi
20 k $ gelirim var net olarak... Borsadan çok daha fazlası gelsede yatırım işi hep risktir.. Türkiye de sorun reel gelirin inanılmaz düşük olması annemlerin şirketinin ceo su nun geliri burada cafedeki öğrencinin geliri ile eşit.. ayrıldığım için kendi adıma mutlu olsamda üzülmekten kendimi alamıyorum... En iyi yatırıma gelirsek her zaman topraktır
Dalga geçer gibi bir de TATLI yazmış mal alacaksın o etiketi sapında var hazır zaten o pazarcının dötüne sokacaksın bakalım tatlı mı yoksa acı acı bağarıp mı zevk alacak valla ben videosunu çekip yüklemezsem adam değilim
Baska ne yemiyim savas var diye bacım , peynir yemiyim ekemek yemiyim , biber domates yemiyim , su icsem yeter dimi , bazıları manda yogurt la hurma yerken yesin ama