Kiraya ne kadar zam yapılabilir?

Selamm ben pandemiden önce 2019 yılında 950 tl ye öğrenci evime ciktim daha sonra 2020 pandemisinden dolayı evde olmadığımdan dolayı sözleşme yenilenmedi hatta evden cikmak istediğimde ev sahibi indirim yaparak oturmaya devam etmemi teşvik etti. bende kaldim. Okullar acildiginda bu 2021 ekimde sözleşme kağıt üzerinde hala yenilenmedi ama hala kirasini vermeye devam ediyordum. ekimde 1200 liraya yükseldi kiram daha sonra Şubat ayında tekrar arayıp tefe tufe diyr birşeyden bahsetti ve kiraya 1500 lira yapmak istedi. kavga ettik cunku maximum 100 liralik bi zam yapabilirmis tefe oranından (o ara arkadasim hesaplamisti). o günden beri ara ara arayıp bunu söylüyor. yasal olarak böyle bir şey var mi varsa ne kadar yükseltebilir hiçbir fikrim yok. ve okulum uç ay sonr bittiği için evden cikiyorum. ortada sözleşme yok aslında ama otomatik yenilenilir mi bilmiyorum. ev sahibim sürekli arayip yeni zamli sözleşme yapmak istiyor ama EVDEN CİKİCAM dememe rağmen anlamiyor. olay bu okuyup yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler :))))
Kiraya ne kadar zam yapılabilir?