Sıfırı tüketsen ne yaparsın?
Pazarda limon satarım diye çok klasik bir deyim var. Mantıklı gibi duruyor. :)
Pazarda limon satarım diye çok klasik bir deyim var. Mantıklı gibi duruyor. :)
Maaşlı bir işte çalışıyorum bunun yanı sıra döviz borsa gibi yatırımlar yapıyorum. Parasız kalsam gider iş ararım işsiz kaldıysam eğer. Çekinmem hani temizlikçi de olurum garsonda olurum hammalıkta yaparım. Saksı filan boru sistemi bir şeyler hazırlarım bir şeyler eker satarım ya da. Bir şekilde geçinmeye çalışırım. Olası durumlar için kenarda döviz ve borsada hisseleri tutuyorum.
Acil durumlar için 70euro nakdim var.
Daha da acil durumlar için hesabımda 1200usd acil durum param var.
Daha daha acil durumlar için 1600usd civarı nft alım satımında kullanılan gem'im var.
Ama şu ana kadar parasız kalsam bile ilk acil durum parama dokunmadım ki diğerlerine dokunayım. Belki mezun olunca sevgilime evlilik yüzüğü almak için dokunabilirim ama ancak o kadar.
Ben o durumdayım sevdiğim işten çıkardılar rahattım iş bitti dediler tazminat verdiler tazminatla borçları kapattım başkada rahat iş bulamadim stresli işler insanlar onun için kendi evimde yaşıyorum tek başıma işsizlik maaşı alıyorum 2000 TL ile geçiriyorum şu an 5 ay bağlandı kira yok
Ben hemen CV'mdi iş ilan sitesine gönderecektim. Kesin birisi da arayacaktır iş bulacaktım. Maaşımı almaktan öncesinde de borç isteyecektim birisinden. Aramasa da merkezde gezecektim iş ilanları bakacaktım.
Cevap
5Cevap
Var. Babaannem meyve sebze yetiştiriyor. Birlikte yetiştirir yeriz.
e yani başka seçenek kalmıyor birşeyler satmaktan ya da amelelik yapmaktan.
Fazlası ile plan yapiyordum ama artık yapmıyorum. Çünkü rizki kefil olan Allah var kesse canımizi alır zaten.
Hayatım hep mücadele ile geçti hiçte pes etmedim etmeyede niyetim yok ölene kadar. 3 firma batırdım 4. Yu kurdum yola devam
o zaman psikolojik sorunlar baslar en kotu deli hastanesi
Allah düşürmesin korkunç bir yer 2 kere düştüm
cidden hastaneye gittin mi
Yattım evet, birisi yüksek güvenlikliydi, 1 ay boyunca ziyaretçi bile yoktu
ay cok kotuymuss
İkinci bir plan nedir mesela? Çalışıyorum zaten, işimi kaybedersem başka bir iş bulur yine çalışırım. İlla limon satmak gerekmiyor ki.
Yetenekli olduğun alanda da yeteneğini kaybettin gibi. Atıyorum hemşiresin hemşirelik yapamayacak duruma geldin.
Yok Allah o günleri göstermesin
var mülteci taklidi yapmak 🤣
Şu an düşündüm de yok
Banka soygunu için plan yaparım
Sokak müzisyeni olurdum belki.
Kriz planlarim hazır nakitte 250.000 ₺ var.
Vallahi yok
hayır yok
Kadınım elde bir bu kaldı demektir
Nasıl yani? 😂
@Duygusalerkek0000 nasılı mii var sjsjs
Zengin koca bulmak tarzı bi şey di mi başka bir şey degil? 😂😂
@Duygusalerkek0000 zengin koca değil..
Zaten parasizim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?