Güncellemeler
+1 yıl
Hatıladığım kadarıyla Ülker Sade Kaymaklı Bisküvi Tekli (3,5 lira) önceden bir hafta önce 3 liraydı Ocak.2022 de 2,5 liraydı, ürün aynı dönem de iki kez zam yedi şimdi 4 lira olabilir yakında yeni zam gelebilir

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Zam gelmesin de ne olsun, Sahibi Türkiye'nin en zengin insanı. En son serveti 4 milyar dolardı. Yani şöyle düşün 1 milyona bir ev alıyorsun. Onu 999 tane bir milyon olarak düşün. Ondan 4 tane. Ha dolar bide tl ye çevirince kafayı yersin. Bende şimdi kuru ekmekle orucumu açıcam.
Allah yardımcın olsun yahu bak örnek kaymaklı bisküvi :)) ocak 2022 de 2,5 lira yaptılar sonra 3lira sonra 3,5 lira bu sadece iki üç ayda oldu şimdi bizim bakkal 4 lira yapacağım diyor daha Ülkerci yeni zam gelecek diyor
Aynen. Benim de favorim biskrem di geçen bi baktım baya pahalanmış. Artık çikolata bisküvi yemekte lüks oldu
Rufles patates cipsi bile en büyükleri 10 lirayı geçti 250 gram patates cipsi bile 7-8 lira alınmıyor yani
Favori buskuvim bi ülker buskuvi. Aynı ürünü yapan yok
kardeşim bizde ülkeri seviyorduk ama zamlar ile birlikte torkuya kaydım bende :)
Maalesef
Torku da fena değil
Ben dün çikolatalı gofreti 2.25 den aldım zam gelmemişti yani
kardeşim ben bizzat takip ediyorum sadece sade kaymaklı bisküvi 2022 ocak bu yana iki kez zamlandı 2,5 liraya aldığım ürün şimdi 3,5 lira yakında 4 lira olacak acayip zamlar geliyor
Zam gelmeyen bir şey yok kardeşim.
Durumun kötü tarafı çoluk çocuk çikolata ile mutlu oluyordu şimdi o da olmuyor maalesef
vallahi öyle ben ülker ürünlerine elimi süremiyorum ama bir tane medya şirketi de herkesi fahişcilik yaparak suçlarken kimse ülkere tek kelime edemiyor