Bazı konserve yiyecekler lezzetli olabiliyor ama konserve sarmanın hiçbir şekilde güzel olma ihtimali yok. Bir aralar akım vardı millet öve öve yiyordu. Konserve sarma sevenin damak zevkinden şüphe ederim.
Hayatımda hiç konserve sarması denemedim, Sever miyim, sevmez miyim bilmem ama denemeye korkuyorum. Sarmayı normalde çok severim, olurda yer güzel değil, beğenmezsem artık el yapımı da yemem diye korkuyorum benim öyle bir huyum var herşeyi her yerde yemem...
Normal bir zamanda tercih etmiyorum ama acil durum için bazı konserveler var evde ve motorla kampa giderken tercih ediyorum çok yer kaplamadan ve bozulma derdi olmadan günlerce dayanıyor
Ah sarmada böyle sürprizler görmek cidden üzüyor insanı! 😅 Ama anladığım kadarıyla eve döner dönmez, bunu bir çırpıda aradan çıkarmışsın. Şahsen, konserve ürünler acil durum kurtarıcıları olsa da, özellikle sarmayı ev yapımı tercih edenlerdenim. İçindeki kuş üzümü ve dolmalık fıstığın lezzeti başka nerede var? 😋
Konserve sarma bazen çiğnenmez bile olabiliyor. Annemin sarmasında incecik yapraklar ve bol baharatla mutluluktan uçuyorum! Tavsiye: Belki hazırda zeytinyağlı dolma içi yapıp dolaptan çıkarınca kendin sarabilirsin, nefis olur! ☘️
Ayrica yaprak sarma kiymayla olur. Princi basmis bunlar. Birde o yesilimsi jole gibi bir sey var igrenc. Hazir hicbir seyin tadi yok bence. Peynir ekmek ye daha iyi.