Yıllarca alın terinizle birlikte biriktirdiğiniz paranızı eşiniz, sizden habersiz bir yere yatırsa ve hiç etse ne yaparsınız?

Ev, araba almak ve yeni bir iş kurmak dışında hiçbir yere yatırmasına izin vermem. Yıllarca biriktirmişiz bir anda uçup giderse kötü olur. Yılların emeği sonuçta. Kalp kırmamak lazım ama biraz beyin de kullanalım yatırım yaparken lütfen 😂
Eyer eşim hiç hata yapmadıysa bu ilk olursa bir az sinirlenirdim tabi amma devamlı yaptığı bir şeyse hele de benden habersiz ayrılırdım çünkü öyle biriyle hayat geçmez
Yıllarca biriktirdiğim paraya eşim nasıl ulaşıyor :D 10 kademeli güvenlik koyarım oraya. Tamam para hepimizin ama benim haberim olmadan harcama yapması büyük güvenlik zaafiyeti demek
Tipik Türk erkeğ sık sık rastlıyoruz.
Mantıklı ve iyi bir amaçla bana danışarak yapmışsa yapacak bir şey yok hayat devam ediyor her adımın bir sonuçları var bu hayatta.
Cevap
37Cevap
Derdim eşime
Ahaha olması gereken :D
O para benim kendi hesabımda olur ve benden habersiz alamaz. O paradan da haberi olmaz. söylemem zaten birikimim olduğunu. Sanki verebilcek mi bir daha hayır.
Birlikte karar alıp yatırım yaptıysak
Kârda olabilir zararda
Bunda bir problem yoktur.
Çünkü daha fazlasını elde edincede sorun olmayacaktı
Kaybedince neden sorun olsun ki
Yatırım tercihlerine bakarım ve yardımcı olurum. Çünkü kaybetmeden kazanmak olmaz finans sisteminde.
Boşanırım diyen insanların aklından zoru var. Parayı bu kadar hayatınızın ortasına koymayın.
Herkes kendi para yönetimini kendi yapsın böylelikle sorun olmaz. Hem her şey eşit olmuş olır. Kimse de üzülmez.
Benden habersiz paraları kullanma gibi bir hakkı yok. Bu durumda şikâyet etme hakkına sahibim.
Sence o parayı eşime verecek kadar mal mıyım orası düşündürmez.
Bana danışmadan böyle bir şey yapması affedilemez. Tepkim ağır olurdu.
Etti zaten ama işte batırmadı borçlarını kapatmıştı
Yani yapacak bişey yok. Sonuçta istemezdi öyle olsun. Una böyle bakmak iki tarafıda yıpratmaz.
Hayal kırıklığı zaten düşüncesi olan biri izinsiz yapmaz
İlk yatirimiysa kiyamam istemdisi olduysa ve zaten uzgunse bisey demem coptemi buldum onu 🐍
Ayrılırım ondan söke söke de alırım ki bu noktaya gelmemek için o tip bir parayı ona vermem
bütün parayı yatırdığı için zekasını sorgularım, aptal adam sevemem ben.
Paranın gitmesinden ziyâde, benden habersiz iş yapması zoruma giderdi.
Para İçin sevdiğimle kavga etmen eden kişi zaten sevmiyordur
Ağzına... dermişim :D
Yani kızarım çok tabi ama para sonuçta fazla da abartıp kalp kırmamak lazım
Para için adam kesiyorlar adam.
eş olmayı becerememiş demektir kendi kafasına göre hareket ettiğine göre
Veren Allah alan Allah. Bir kaç gün homurdanırım. Sonra ise sağlık olsun derim. Ne yapalım başka.
Benden habersiz olursa net kızarım ama haberim ola ola yaparsa canın saolsun der geçerim ne diyim
Yıllarca biriktirilen paranın hepsi tek seferde bir yere yatırılmaz yatırımcılara bakarsanız hiç biri tüm birikimini asla yatırmaz
Eşime okadar güvenemiyeceksem neden onun ile evliyim, paramı carcur edecekse benim ile neden evlendiği belli.
Derhal boşanırım tek lanet olası para için benim ile bağlandıysa, elveda
Benden habersiz yatıramaz paramı da asla kimsye vermem çok yatırmak istiyorsa kendi parasıyla yapsın
Giden para her şekilde geri gelir, ama bunu habersiz yapması hoş değil. Buna tepkimi gösterirdim.
Sormadan yapması saçma ama herhalde eski eşim olurdu
Hic sorun olmaz alsin tepe tepe kullansin ondan kiymetli degil yaa ama ztn sormadan yapmaz bence
Soğudum, zerre sevgi kalmaz
canı saolsun güzel eşimin
Ölüm fermanı hazırlıkları başlatırım 😐
Yatirim yapabilme yeteneği varsa yapsin.
Gerçekten boşanma sebebi
Habersiz olması çok kötü olaylara sebep olur
Sinirlerim ama sonra geçer
Boşarım onunla mi ugrascam
Üzülürüm ama canı sağ olsun yapacak bir şey yok
Sağlık olsun ne yapalım
"Eskiden sevdigim eşim"
Kulaklarını emcüklerim
Cebin de para var mı diye sorsana
Şansı yaver gitmemiş olabilir yatırımına bağlı
Eski eşim😂😂😂
Çok netsin :D
Oyleyim😃
habersiz almissa o paralari ona dogurturum
Ona hiç nefes aldırmazdım
Ben takamam. Çünkü iş esnasinda yuksek voltajli yerde calisiyorum yüzuk saat her sey tehlikeli ama isten sonra takarim
Doğru nasıl olmus😂 yüzük sorusuydu
sormadan öyle bişi yapmaz
Yaptı diyelim :D
Boşarım net
Ağır bir tepkim olurdu
Dava açarım.
Eşim artık eşim olmaz 😂 sinirden gülmeye başladım
Ayrılırım
Evden atarım hjsjs
Kötü hissederim
Boşardım direk
Düşünmek istemiyorum