Selamlar
Şu an elimizdeki nakiti nasıl değerlendirmek akıllıca olur?
Şu an elimizdeki nakiti nasıl değerlendirmek akıllıca olur?
altın olabilir cunki en temel yatırımdır iner ama zamanla tekrar yine çıkar, gelişmemiş bir yerden arsa tarlada satın alabilirsiniz en iyi yatırım topraktır yani arsa,
arabada alabilirsiniz sürmesini bilmesenizde olur alın koyun kenara oda prim yapar pandemiyle çoğu şey fırladı amaaa yok bitcoin yok çiftlik bank yok vırt zırt diyenlere Asla inanmayın para kolay elde edilmiyor artık herkes ekonomist olmuş iyi düşünün ve mantığı olan yatırımlara yönelin giriceniz yatırımı evela araştırın, şimdi çevrenizde bi sürü size yok şunu yap şunu al diyen cikicaktir
Cevap
30Cevap
Üç seçenek var benim tercihim,
Bes fonları nasıl oluyor biraz bahsedebilirmisin
Emeklilik şirketine her ay parandan belli bir miktar çekilmesi için talimat veriyorsun. Sonrasında o kesilen paralar senin bireysel emeklilik hesabında birikiyor. Sistemde en az on yıl kalman gerekiyor. On yıl kaldıktan sonra toplanan paranın üstüne yüzde 30 devlet katkısını da alarak sistemden çıkabilirsin. Daha fazla da kalabilirsin, sana kalmış. Garantili tarafı devlet güvencesinde olması..
Sen kullanıyor musun peki
miktar da önemli. gelir beklentisi var mı o paradan? ne kadar sürelik bir yatırım? detay verirsen ona göre yorumlayalım
10 bin liram var. Bir şey satın alamam yani öyle mülk falan. Harcamamak için yatırım olarak değerlendirmek istiyorum ama bir yandan da durduğu miktarda kalmasın artsın isterim küçük de olsa.
o zaman en garantisi kur korumalı faize yatır şimdilik. vadesinden önce bozmazsın
Peki bana ne getirisi olur biraz bahseder misiniz pek bilgim yok da. Tabii vaktiniz varsa…
internet bankacılığınız varsa orada hangi vade süresinde hesaba ne kadar aktarılacağını gösterir. çok büyük bir getiri beklemeyin sadece paranızı değerini koruyacak
Teşekkür ederim 🙏🏼
Ülkeden çıkmak gerekiyor yoksa hiçbir şekilde değerli olmasın
Altına yatırmak daha mantıklı.
Eriyor liralar...
cut.
Altın almalısın dolar artınca altın da artıyor altından zarar etmezsin kar edersin.
hiç harcamamak mantıklı
uzun vadede harcamayacaksan ne kadar bilmem o para altına bağla
Ne kadar var bilmem. ama dükkan açılabilcek bi yer alip. kiraya verceksin temiz
Buna kimse net cevap veremez uzun vadede altına yatırabilirsin ytd.
yeterli paran varsa ev al yoksa araba al lüks borca gir.
Fiyat yuksek olmasına rağmen altın diyorum. Sermayenin az bir kısmı da risk göze alınıp btc yapılabilir.
Risk seven biriysem bitcoin, garanticiysem altın alırdım.
NOT: Yatırım tavsiyesi değildir. sadasddas
Uzun vadede dolar euro alabilirsin. Altın riskli. Garanti kazanç isterden KKM hesabından faize yatır.
Ticaretle uğraştığım için ben malzemeye bağlıyorum sen altın al derim
Bence paraya ihtiyacın yoksa uzun vadeli hisse senetleri ya da dijital paralar çok mantıklı
Altın alsan güzel olur
Kesinlikle gram almak en mantıklı olanı..
Bir kaç amerikan şirketinden hisse satın al, ilerde mutlaka değerlenir. İşletmeci kafası bendeki
şu an neye yatırım yapsanız zararlı çıkarsınız.
Ne kadar olduğuna bağlı
Line yatırım yaparak ✌✌✌😂😂😂😂
Git berkecanlar la takıl
Dolara veya altına yatırabilirsin
Bana ver veya ortak kupon yapalım reiz
😂
Altina yatir
Saf gram altın al
Bence kripto
Ne kadar var?
En garanti altın
Bisey alman lazim