Merhaba ben mağazada çalışıyorum asgari ücret + prim kazanıyorum. Primler pek bisey etmiyor 4600-4800tl civarı gelirim oluyor. Bu gelir benim ihtiyaçlarıma yetmiyor. Ev kirası ödemiyorum ve birçok tasarruf yapiyorum ancak bu para yetmiyor. Internette airdrop vb şeylerle para kazananları gördüm bi bilgisi olan Allah rızası için yardım edecek biri var mı?
Her ay 2 gram altın çok rahat köşeye atarsın.. Giyisi işini falan çoktan hallettiğini düşünüyorum. En fazla 1 ya da 2 ay da giyisi ihtiyaçlarını tamamlarsın. Her ay modaya göre giyinen biri de para falan biriktiremez. 410 TL lik kremler de alsan her ay 2 gram köşeye atarsın..
Ek gelir işi de vakit önemli Gizli Müşteri uygulaması var.. Onu araştırıp, detayları öğrenebilirsin.
kiran yoksa nasıl yetmiyor ya tamam her şey pahalı okey de yinede yetmesi lazım saedce alışveriş yaparken marka takıntın yoksa sürekli pahalı ürün almıyorsan çok rahat yeter yani
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Cilt rahatsızlıklarım var. Sadece 3 kreme 410tl ödüyorum. Sonra bakım ürünleri var. Kisisel ihtiyaçlar var, yiyecek içecek, faturalar, evin başka ihtiyaçları derken geriye bisey kalmıyor
Belki başka bir işe girebilirsin. Tahminimce maaşının az olması kalifiyesiz eleman olduğun için. Bir meslek öğrenirsen daha çok maaş ile çalışabilirsin.
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben bir öğretmenim. Atamam olana kadar maalesef böyle küçük işlerde çalışabilirim. Bi şirkette muhasebeci olabilirim ancak o kadar yoğunluktan sonra ders çalışmam imkansız gibi. Hemde Şimdi ki maaşımdan fazla bir mevlâ vereceklerini düşünmüyorum...
O zaman öğretmenlikte kendini geliştirebilirsin. Devlete gireceğim diye pek çabalamıyorsun anladığım kadarıyla ama piyasada kendini geliştirip 15-20 bin kazanan öğretmenler var.