Para & Ekonomi Kripto para yatırımı ile bugüne kadar en yüksek kazancınız ne? EvTerliği Takip Et FenomenYoda Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Kripto para yatırımı ile bugüne kadar en yüksek kazancınız ne? En yüksek ne kadar kazandınız? Sürekli takip ediyor musunuz piyasayı? Kripto para yatırımı ile bugüne kadar en yüksek kazancınız ne? Cevapla Para Soruları Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
terazininbiri Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Ben kendimi çektim bu işlerden. Kaybımdan sonra yas ilan ettim, daha bulaşmam 😐Gram altından devam ediyorum hayatıma 🤒 0 1 Yorumla EvTerliği +1 yıl ne kadar kaybettin ki Yorumla
safaktr05 Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Kazanc yok dolandirici amacli bence 0 1 Yorumla EvTerliği +1 yıl kazanan var Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bayağı bir ker yapacaktım eğer yatırsaydım 0 0 Yorumla
Sinan_ist Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl 60 bin kazandım hepsi bir günde gitti 0 2 Yorumla EvTerliği +1 yıl ne aldın aa Yorumla Sinan_ist +1 yıl Sxp Yorumla
Sekerkek7 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Knk sen bu konularda genel olarak karlı misin 0 2 Yorumla EvTerliği +1 yıl Ufak karlar diyelim Yorumla Sekerkek7 +1 yıl Ne kadar ufak Yorumla
Kafkarsya Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 85% +1 yıl 8000 TL 0 4 Yorumla EvTerliği +1 yıl Yine iyi kazanmışsın :D Yorumla EvTerliği +1 yıl tebrikler Yorumla Kafkarsya +1 yıl Sağ olasın, Bu da bana ilaç gibi gelmişti biraz borcum vardı onu kapattım şu an kafam iş harcinde çok rahat. Yorumla EvTerliği +1 yıl İyi olmuş valla Yorumla
tutkulusahip Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl 22.500+ 0 1 Yorumla EvTerliği +1 yıl oo çok iyi sürekli alıp satıyor musun Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl -2000 0 3 Yorumla Sekerkek7 +1 yıl Benimde oyle tecrubelerimizi birlestirerek daha iyi olabiliriz Yorumla Sekerkek7 +1 yıl Vadeli mi stop ta mı Yorumla EvTerliği +1 yıl eksi mi :( Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 2,2b cevap paylaştı. 10 tl 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben kendimi çektim bu işlerden. Kaybımdan sonra yas ilan ettim, daha bulaşmam 😐
Gram altından devam ediyorum hayatıma 🤒
ne kadar kaybettin ki
Kazanc yok dolandirici amacli bence
kazanan var
Bayağı bir ker yapacaktım eğer yatırsaydım
60 bin kazandım hepsi bir günde gitti
ne aldın aa
Sxp
Knk sen bu konularda genel olarak karlı misin
Ufak karlar diyelim
Ne kadar ufak
8000 TL
Yine iyi kazanmışsın :D
tebrikler
Sağ olasın, Bu da bana ilaç gibi gelmişti biraz borcum vardı onu kapattım şu an kafam iş harcinde çok rahat.
İyi olmuş valla
22.500+
oo çok iyi sürekli alıp satıyor musun
-2000
Benimde oyle tecrubelerimizi birlestirerek daha iyi olabiliriz
Vadeli mi stop ta mı
eksi mi :(
10 tl