AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kuzenim 1 gecede 300 bin kaybetti girmekden vazgeçtim borsa İstanbul gibi değil düştü mü çok sert düşüyor kripto para
İmkansızı başarmış valla helal olsun
900 bini vardı 300 gitmiş normal bir şeyin kazanma oranı ne kadar yüksekse düşme oranı da o kadar oluyor
800 bini 15 bin kalan tanıdıklar var ben korkuyorum giremem az olsun temiz olsun günde kazanacağıma ayda kazanırım 20 bin borsa İstanbul dan devam ederim
Grafik okuma ya da tahmin diye bi olay var eğer bodoslama dalarsa kaybeder. Coinde altın kural yükseleni değil düşeni alacaksın ki kazanasın. Mal zaten en yüksek fiyaı görmüş o an alır san satış yiyeceği belli düşer tabi. Bide panik satış yapıp kaybetmemek lazım.
Borsa da ki ile aynı mantık aslında sadece bilgili ve kontrollu olmak gerekiyor. Ve kısa vadeli hoplayan zıpkayan bişeyi almak mantıksız uzun vadeli dülünmek lazım
Ben borsa da şirketin yatırım planlarını ceo açıklamalarını ve o sektör de ki durumu göz önünde bulundurarak alıyordum siz kripto parada nasıl önlem alıyorsunuz neye güvenerek yükselir çıkar diyorsunuz
Aynı olay coinlerde de marka değeri ceo öz eçmişi ve misyon projerini baz alarak grafiksel hacim tahmini yapıyoruz. Mesela chz diye bi coin var ilk çıktı ekibine baktık sağlam projeleri de futbol ve basketbol clupleriyle anlaşarak coin al sat ve ödül sistemi kurmak. Zaten spor rekabet temmel bi sektör ben ilk yatırdığımda 200₺ yatırdım 4 ay sonra 5 bin oldu evet burda ben kazandım ama ben en alt fiyattan aldım bi başkası da en yüksek fiyattan aldığı için yüksekten bi satış yiyince değeri düştü ve kaybetti burda altın kural yükselmiş bi şeyi almamak çünkü bariz belli işte satış yer yani
Borsa da da aynı mantık var piyasa değeri birden tavan yapmış bi şeyi satın alırsan zarar edersin
Borsada %10 düşüyor mesela bir gün de ama kripto para da aşırı düşüşler oluyor bu beni ürkütüyor borsa da THY ASELSAN halkbk gibi hisseler alsan bugun düşer maksimum 2 yıl sonra karla satarsın ama kripto para da bunun olacağının garantisini göremiyorum çok iyi takip edersen çıkman gereken anı iyi sezersen kazanırsın ama benim hırsım zararına satmam çekilmem gereksede inat ederim kripto bana göre değil
Nasıl oluyor o işler. 50 lira yatırsam ne kadar olur:)
Ben 400 tl yatırıma 6 bin kazandım
Yuh kaç ayda
@kirpikkız1 20 gün filan
45 bin 🤓