Para & Ekonomi En son ne zaman lüks bir harcama yaptın? GoldCoin Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Akıllı saat almıştım kendime yılbaşında. Sanırım benim ki o. Sen en son lüks diyebileceğin bir harcama yaptın mı, ne zaman? En son ne zaman lüks bir harcama yaptın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 740 cevap paylaştı. Lüks sayılmaz ama deri ceket almıştım geçtiğimiz ay.Alışveriş listem var ona göre hareket etmeye çalışıyorım.. 0 0 Yorumla
Eness16 Takip Et Xper 4 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Artık her şey lüks oldu yakıt alsan yeterli lüks harcama 0 1 Yorumla GoldCoin +1 yıl haklısın Yorumla
corakath Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 94% +1 yıl breshka dan iki tane pant aldigim zaman, en luksu o olsa da bu yuzden param kalmamisti WKXKWMXMW 0 0 Yorumla
kendalliste_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Çalıştığın parayla anneme alyans almıştım geçen sene 0 0 Yorumla
cicimxs Takip Et Xper 1 Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl Hiç yapmadım yıllardır yemeye yiyecek zor aliyorum 0 1 Yorumla GoldCoin +1 yıl :( Yorumla
ismailmemis97 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl takım elbise aldım 1000 dolara tşkrlr 0 0 Yorumla
Jealous_14 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl 1 hafta önce 5k TL ye bir ayakkabı bir ceket aldım 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 873 cevap paylaştı. 5 sene önce araba aldım kendime 0 0 Yorumla
mikimouse2 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Hiç bir zaman 0 1 Yorumla GoldCoin +1 yıl umarım kısmet olur Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 2,5b cevap paylaştı. Oldu baya 0 0 Yorumla
aliiii12 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Yağ aldım ndkxkd 0 4 Yorumla GoldCoin +1 yıl dkljfklfdkfls en büyük lüks harcama bu galiba. Yorumla aliiii12 +1 yıl İroni 😒 Yorumla kendalliste_ +1 yıl Ülke şartlarına göre ideal alamayanlar var lüks oldu yağ tebrikler kanks🙏 Yorumla aliiii12 +1 yıl Şaka gibi ama artık lüks oldu xnxmmd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Lüks sayılmaz ama deri ceket almıştım geçtiğimiz ay.
Alışveriş listem var ona göre hareket etmeye çalışıyorım..
Artık her şey lüks oldu yakıt alsan yeterli lüks harcama
haklısın
breshka dan iki tane pant aldigim zaman, en luksu o olsa da bu yuzden param kalmamisti WKXKWMXMW
Çalıştığın parayla anneme alyans almıştım geçen sene
Hiç yapmadım yıllardır yemeye yiyecek zor aliyorum
:(
takım elbise aldım 1000 dolara tşkrlr
1 hafta önce 5k TL ye bir ayakkabı bir ceket aldım
Büssürü cake aldım ama pişmanım sdopssdf
5 sene önce araba aldım kendime
Cipa kola aldım kendime dün
Hiç bir zaman
umarım kısmet olur
Oldu baya
Bende saat aldım..
hiç lüks bir harcama yapmadım param yok
Yağ aldım ndkxkd
dkljfklfdkfls en büyük lüks harcama bu galiba.
İroni 😒
Ülke şartlarına göre ideal alamayanlar var lüks oldu yağ tebrikler kanks🙏
Şaka gibi ama artık lüks oldu xnxmmd
Yapmadım