Para & Ekonomi Yatırım yaparken sabırlı kalabiliyor musun? u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Özellıkle anı düşüşlerde zararına satıp heyecanlananlar ıcın sordum. Yatırım yaparken sabırlı kalabiliyor musun? Cevapla Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
EvTerliği Takip Et FenomenYoda Yaş: 38 +1 yıl Çok üzülüyorum onlara :D Ben genellikle bir yere koyup onu unutanlardanım. 0 0 Yorumla
GalaksiAdam Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aman düştü satalım diyen biri zaten yatırım işine girmesin. Asıl olay düşerken satın almaktır 0 0 Yorumla
Dunedân Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Çok yeni borsada 25000 kaybettim :( 0 3 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Gümüşü kolla arastır Yorumla Dunedân +1 yıl Gümüş radarda Yorumla u kakilakuku +1 yıl Bugun ekleme yaptık tekrardan Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yatırım yapmıyorum bugün kazandığımı yarın harcarım anı yaşayan biriyim ne kadar yaşayacağımızın garantisi yok. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çok üzülüyorum onlara :D Ben genellikle bir yere koyup onu unutanlardanım.
Aman düştü satalım diyen biri zaten yatırım işine girmesin. Asıl olay düşerken satın almaktır
Çok yeni borsada 25000 kaybettim :(
Gümüşü kolla arastır
Gümüş radarda
Bugun ekleme yaptık tekrardan
Yatırım yapmıyorum bugün kazandığımı yarın harcarım anı yaşayan biriyim ne kadar yaşayacağımızın garantisi yok.
Sabirliyimdir o konuda
Evet
evet