Para & Ekonomi Kur korumalı mevduat hesabı, yatırıcısına 3 ayda ne kazandırdı? MoneySaver Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor 3 ay oldu bu sistemin yürürlüğe girmesi. Bu hesabı açan arkadaşlar memnun mu? Kur korumalı mevduat hesabı, yatırıcısına 3 ayda ne kazandırdı? Cevapla Memnuniyet Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
-MST- Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Gercek para varken gazete kağıdıyla oynamaya gerek yok. TL yurt dışında gecersiz bir para birimi. 0 1 Yorumla MoneySaver +1 yıl Maalesef değersizleşti paramız. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben Bes için başvuru yapamayan gittiğimde sordum bunu kur koruma hikaye ya zarar ederse sende zarar ediyormuşsun vazgeçtim bankacı öyle deyince. 0 1 Yorumla Natsu1906 +1 yıl Aslında öyle değil. Vadesinden önce bozarsan zarar etme ihtimalin var Yorumla
Estacaca Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 86% +1 yıl Su anki ekonomiyle 3 ay sonra borclu cikarsin 0 1 Yorumla MoneySaver +1 yıl afhashfashasfh doğru. Yorumla
trinitynin_saçjölesi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Anlamadığım için bulaşmadım 0 1 Yorumla MoneySaver +1 yıl Ben de öyle. Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 2,5b cevap paylaştı. Şu anda ülkede hiç kimse kazanmıyor 0 1 Yorumla ÇevikYiğit +1 yıl Emin misin? Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 873 cevap paylaştı. Haram olan faiz bu sistemle helale döndü 😌 0 0 Yorumla
trakyali22mc Takip Et Xper 4 Yaş: 49 +1 yıl Zarar 0 1 Yorumla MoneySaver +1 yıl Aa, girdin yani sisteme? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gercek para varken gazete kağıdıyla oynamaya gerek yok. TL yurt dışında gecersiz bir para birimi.
Maalesef değersizleşti paramız.
Ben Bes için başvuru yapamayan gittiğimde sordum bunu kur koruma hikaye ya zarar ederse sende zarar ediyormuşsun vazgeçtim bankacı öyle deyince.
Aslında öyle değil. Vadesinden önce bozarsan zarar etme ihtimalin var
Su anki ekonomiyle 3 ay sonra borclu cikarsin
afhashfashasfh doğru.
Anlamadığım için bulaşmadım
Ben de öyle.
Şu anda ülkede hiç kimse kazanmıyor
Emin misin?
Haram olan faiz bu sistemle helale döndü 😌
Kazandırdı
Süper, tebrik ederim.
Zarar
Aa, girdin yani sisteme?