Daha 90 gün dolmadı ama
Ihbar suresi tamamlanan dosyaniz icin henuz odeme yapilmadigindan dosyaniz avukata devredilmek uzere hazirlanmistir. Devir oncesi odeme icin son surectesiniz. Böyle mesaj gelmiş garanti bankası 90 gün dolmadan verilirmmi?
Daha 90 gün dolmadı ama
Ihbar suresi tamamlanan dosyaniz icin henuz odeme yapilmadigindan dosyaniz avukata devredilmek uzere hazirlanmistir. Devir oncesi odeme icin son surectesiniz. Böyle mesaj gelmiş garanti bankası 90 gün dolmadan verilirmmi?
Selamlar evet avans hesap 2 ay asgarinin altında yatırılırsa 61. gün bile avukata devir edilebilir... Bankaların ya da şubelerin o anlık durumuna göre değişebilen bir süreç bu. Bir standartı yok 60. gün de 90. gün de dosya avukata aktarılabilir...
Cevap
7Cevap
bankayla anlasman lazim
90 gunden sonra bankayla anlasman lazim. Yapilandirma vb secenekler var ama faizi de var tabi. Anlasmazsan eger avukat ile icra takibi baslar. Daha sonra borcu odersen avukat ucretini de odemen gerekecek
Avukata verilmemiş ama ondan ömce ödeme yapsam ve daha 90 gün olmadı
90 gun dolmadan odeme yapsan sorun olmaz tabi.
90 gun dolmadan bir sey yapamazlar. En kotu asgari borcu öde bugun ya da yarin.
Ödüyorum ama asgari kabul etmiyor bugün her şey ödeyim bakayım
Asgariyi kabul etmesi lazim, bilemedim. 90 gun dolmadan hepsini odemeye calis o zaman.
Yani toplam 3 aylık faiz 3300 gelmiş şu an 1200 kaldı dsha duruyor öödeme yap diyor işte
90 gun dolmadan kalan 1200 ü de ode bence. 90 gun dolmadan bir sey yapamazlar, rahat ol once. Ama sen de hizlica ode. Borc al birinden, durumunu anlat. Sonra o kisiye ödersin
Tamam öyle yqpayım ben
Sen ode is şakadan cikmis dosya avukata giderse borc zaten otomatikman 2 kat
90 gün dolmadan verirler mi
:)))) öğrenirsin acele etme
Üzerine kayıtlı bir sey yoksa hiçbir şey alamaz banka
Onlar öyle der ama süreç daha uzun sürer avukata hemen verilmez. En az bikaç ayın daha vardır yani. Ödemeye bak
Öyle yapıcm
Verilmez ama asgarisini yatır en azından
Aylık gelen faiizmi yatırdım ama hala istiyor asgari olmıyo
Ne kadarki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?