Para & Ekonomi Arayüzü en kolay olan kripto borsası hangisi? MoneySaver Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ben Binance'in arayüzüne çok alıştım. Diğerlerini de yavaş yavaş deniyorum. Sizin tercihiniz nedir? Arayüzü en kolay olan kripto borsası hangisi? Cevapla Binance Hakkında Sorular Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
GalaksiAdam Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Binance 0 1 Yorumla MoneySaver +1 yıl Aynen ben de kanka. Yorumla
gulsen34 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl binance bende seviyorum 0 2 Yorumla MoneySaver +1 yıl Ben de Binance kullanıyorum. Yorumla gulsen34 +1 yıl baska bi platform kullanmadim. belki daha iyisi vardir elbet kullanmadigim icin bilgim yok ama arkadas tavsiyesi ile binance kullanmaya basladim ve hosuma gitti. global olani kullaniyorum bu arada tr degil. Yorumla
kıvancc1903 Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Tabiki binance 0 1 Yorumla MoneySaver +1 yıl Ben de Binance saflarındayım. Yorumla
Tuana_07 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Binance tabii ki 0 1 Yorumla MoneySaver +1 yıl Genel çoğunluk Binance diyor. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Binance
Aynen ben de kanka.
binance bende seviyorum
Ben de Binance kullanıyorum.
baska bi platform kullanmadim. belki daha iyisi vardir elbet kullanmadigim icin bilgim yok ama arkadas tavsiyesi ile binance kullanmaya basladim ve hosuma gitti. global olani kullaniyorum bu arada tr degil.
Tabiki binance
Ben de Binance saflarındayım.
Binance tabii ki
Genel çoğunluk Binance diyor.