Para & Ekonomi Binance, Gate.io, Mexc ve Huobi gibi borsalarda hangi kripto paraları tercih ediyorsunuz? _C10H15N Takip Et Xper 6 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Elinizde tuttuğunuz coin varsa yazar mısınız? Yatırım tavsiyesi olmayacak şekilde, kimlerin elinde ne var merak ettim. Kafama yatarsa alabilirim.😅 Binance, Gate.io, Mexc ve Huobi gibi borsalarda hangi kripto paraları tercih ediyorsunuz? Cevapla Binance Hakkında Sorular Para Soruları Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 39 +1 yıl kripto olarak mith ve vittoken olarak da hamster ve yooshi.. 2 1 Yorumla _C10H15N +1 yıl Yooshi-polydoge arasındayım bir turlu karar veremedim hocam Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı. Mana - MBOX - ETH - Sand - Doge 0 1 Yorumla _C10H15N +1 yıl Doge hariç hepsi var kanka potansiyelli coin lazim🙄 Yorumla
bibisko Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Ne parası ya günlük harciyip yiyorum. dd 0 2 Yorumla _C10H15N +1 yıl Yetmedi mi hepsine yazman Yorumla bibisko +1 yıl Görüş atiyom nevar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
kripto olarak mith ve vit
token olarak da hamster ve yooshi..
Yooshi-polydoge arasındayım bir turlu karar veremedim hocam
Mana - MBOX - ETH - Sand - Doge
Doge hariç hepsi var kanka potansiyelli coin lazim🙄
Ne parası ya günlük harciyip yiyorum. dd
Yetmedi mi hepsine yazman
Görüş atiyom nevar