Zam yapılır fiyatlar artar. Alım gücün aynı kalır. Ama sadece fiyatlar artmış olur. 5.000 tl maaşın varken yağ 50 tl. 10.000 maaş varken yağ 100 tl. Neden çünkü sadece para basılıyor. Karşılığında üretim yok. Zam sarmalı. Sana zam yapsa yağın fiyatı tekrar artacak. Çünkü fabrikadaki işçi daha maliyetli olacak. Yağın fiyatına yansıyacak. Çözüm tarımda ğretim, sanayide üretim, Haziran 2023 te değişim
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Off Şu Keyfi Ürünlere Herşeye talep eden Alanlar hep o Karaktersizler yüzünden de Fiyatlar Çok yükseliyor Almayın ak Bir şey mi olur Herkes ihtiyacı olan şeyleri almalı ihtiyaç dışında yasak olmalı satıcılar da ne kar elde ederim diye kendi çıkarları için yükseltiyor artık son bulsun bu yükselis haddini aştı çünkü vatandaşin aldığı Maaş yetersiz gelmeye başladı Tayyip Malı da Dalga geçer gibi ufak artış yapıyor ulan ak mal tayibi ülkenin durumunu görmüyor musun yani Umarım düzelir
Zaten aralık ayının 20 sinde falan yapılan açıklamada maaşlar yetersiz olursa zam yapıcaz denmişti 7-8 ay gibi yalan değilse iyi olur 6000 i görmesi lazım asgari ücret
Zam yapılıyor sonraki her ay zam yağmuru yağıyor😡 en kötü çikolata bile 3 lira oldu. 2 aydır damak çikolata almıyorum. Zam gelse ne olur? Her şeye yine zam gelir...