Para & Ekonomi Paranızı en çok ne için harcıyorsunuz? u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor En cok nerelere para gıdıyor kendı kesene gore yanıtlar mısın? Paranızı en çok ne için harcıyorsunuz? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
wildmoongirl Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl bakım ürünleri saç ve yüz, kıyafet, makyaj malzemesi, oyunlar. 2 3 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Oyuna para mı verıyorsun Yorumla wildmoongirl +1 yıl evet bazılarını satın alman gerekiyor. Yorumla u kakilakuku +1 yıl Cok sevdıgın bellı Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 5,6b cevap paylaştı. Genellikle market alışverişlerine, evimin kredi borcuna gidiyor. 2016 ortasında ev aldım, 4,5 sene sonra bitiyor. Aylık 1300 lira veriyorum. 0 0 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Valla telefona kontör alıyorum. Birde şok marketten abur cubur 0 0 Yorumla
HüzünlüBirViski Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Harcamıyorum biriktiriyorum 1 1 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Ne alıyorsun dovız? Yorumla
ÇileliBayankuş Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Param en çok vergilere gidiyor , teşekkürler 🤝 1 0 Yorumla
kimse_bilmesinbeni Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl hiç biri karın tokluğuna yaşıyoruz 0 0 Yorumla
143Zaferrr Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yemeğe. 1 2 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Afıyetle Yorumla 143Zaferrr +1 yıl Tşkkk Yorumla
Sinyal_Yok Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yemeye içmeye giyime 0 1 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Ne guzel Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kitap 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
bakım ürünleri saç ve yüz, kıyafet, makyaj malzemesi, oyunlar.
Oyuna para mı verıyorsun
evet bazılarını satın alman gerekiyor.
Cok sevdıgın bellı
Genellikle market alışverişlerine, evimin kredi borcuna gidiyor. 2016 ortasında ev aldım, 4,5 sene sonra bitiyor. Aylık 1300 lira veriyorum.
Valla telefona kontör alıyorum. Birde şok marketten abur cubur
Harcamıyorum biriktiriyorum
Ne alıyorsun dovız?
Param en çok vergilere gidiyor , teşekkürler 🤝
hiç biri karın tokluğuna yaşıyoruz
Yemeğe.
Afıyetle
Tşkkk
Yemeye içmeye giyime
Ne guzel
Kitap
Araç bakımı ve yakıt yeterince belimi büküyor