Para & Ekonomi Arkadaşlar ben bu ödemeyi neye göre yapacağım? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kiralık bir eve yerleştirm evin içinde bu saat var süzme. kw kayit ettim fotosunu cekip ev sahibine gonderdim oda dediki sorayim kw hesabi odersin. kw hesabi hangisi bilen varsa yardimci olabirmi Arkadaşlar ben bu ödemeyi neye göre yapacağım? Cevapla Fotoğraf Soruları Ödeme Soruları Ödeme Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Serhat_r6 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl sayaçta son gün okuduğun T1 değerinden ilk gün okuduğun (foto çektiğin) T1 değerini çıkaraksın ve kw ücreti ile çarpılacak 0 0 Yorumla
hikmet0858 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 72% +1 yıl Kör şeytan diyorki ver taktiği elektrik faturası az gelsin. 😅 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Mavi tuşa basılı mı kalıyoruz🤣🤣 Yorumla
hayletdayi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 551 cevap paylaştı. tek zamanlı okuyacan t olan 0 3 Yorumla Soran +1 yıl yani.00482 ile basliyani kastediyosun dimi? Yorumla hayletdayi +1 yıl evet Yorumla Soran +1 yıl tamamdir cok sagol Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
sayaçta son gün okuduğun T1 değerinden ilk gün okuduğun (foto çektiğin) T1 değerini çıkaraksın ve kw ücreti ile çarpılacak
Kör şeytan diyorki ver taktiği elektrik faturası az gelsin. 😅
Mavi tuşa basılı mı kalıyoruz🤣🤣
tek zamanlı okuyacan t olan
yani.00482 ile basliyani kastediyosun dimi?
evet
tamamdir cok sagol
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!